S-a aflat adevărul despre noua echipă a lui Dan Petrescu! Unde pleacă, de fapt, antrenorul român. Dezvăluiri de ultimă oră

S-a aflat adevărul despre noua echipă a lui Dan Petrescu! Antrenorul a decis să accepte oferta celor de la Jeonbuk, un colos al Coreei de Sud.

În cadrul clubului va lucra și cu Di Matteo, fostul său coleg de la Chelsea.

Dan Petrescu pleacă la 8.000 de kilometri de România

Dan Petrescu a acceptat provocarea de a antrena la peste 8.000 de kilometri de România. Jeonbuk, cea mai titrată echipă din Coreea de Sud, a reușit însă să-l convingă oferindu-i un salariu de peste un milion de euro.

Prezentarea oficială urmează să aibă loc săptămâna următoare. Petrescu ar urma să stea prima dată pe banca coreenilor pe 24 iunie, în deplasare cu Gangwju.

Jeonbuk Hyundai Motors a fost înființată în 1994 și are 16 trofee în palmares. A ieșit de 9 ori campioană, dintre care cinci titluri luate consecutiv.

Echipa este deținută de compania auto Hyundai Motors Company. În cadrul clubului este angajat și fostul coechipier al lui Petrescu de la Chelsea, italianul Di Matteo. Deocamdată în lot există doar trei stranieri, brazilienii Gustavo, Rafael Silva și Andre Luis.

Atacantului Gue-sung Cho are cea mai mare cotă, 2,5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Noua echipă a lui Dan Petrescu joacă pe stadionul Jeonbuk World Cup (50.000 de locuri, 42.477 de locuri – în competițiile internaționale). Arenă a fost inaugurată în 2001.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed