S-a aflat adevărul despre Mirel Rădoi! De ce a fost dat afară de la noua echipă. Dezvăluiri incredibile din interior

S-a aflat adevărul despre Mirel Rădoi! Sunt dezvăluiri incredibile din interior. Apar indicii clare după ce antrenorul român a fost dat afară de la noua echipă. Totul s-a întâmplat deşi formaţia s-a salvat şi mai erau doar 3 etape până la finalul campionatului.

Mirel Rădoi nu a rezistat prea mult la Al-Tai. A semnat cu această echipă la finalul lunii ianuarie, însă a fost demis la mijlocul lunii mai.

S-a aflat adevărul despre Mirel Rădoi!

Astfel, fostul selecționer al României nu a apucat să stea decât aproximativ 4 luni pe banca echipei. Mirel Rădoi a lăsat-o pe Al-Tai pe locul 7, după 4 victorii, 4 egaluri și 5 înfrângeri. Demiterea lui Rădoi nu a surprins doar lumea fotbalului românesc, ci și cea arabă.

Se anunța recent că antrenorului îi va fi prelungit contractul. Saudiții au ajuns la concluzia că demiterea lui Rădoi a fost, cel puțin la prima vedere, nejustificată. mai mult, presa saudită vine cu dezvăluiri din interior.

A fost remarcat faptul că Al-Tai a căpătat tendința de a-și demite antrenorii destul de repede. Doar în acest sezon, echipa a ajuns la al treilea tehnician diferit pe bancă. „Rădoi e ultimul nume demis, în ciuda faptului că mai rămăseseră doar 3 etape, iar echipa obținuse garanția supraviețuirii în primul eșalon”, spun cei de la aawsat.com.

Rădoi a plecat de la Al-Tai, dar ar avea oferte de la mai multe echipe. A spus clar însă că nu se va întoarce în România după experienţele nereuşite de la FCSB, CSU Craiova sau naţionala României.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed