S-a aflat adevărul despre Leo Messi! Averea fabuloasă a campionului mondial. Oferta care îi poate schimba viaţa fotbalistului şi Antonelei Rocuzzo

S-a aflat adevărul despre Leo Messi! Au apărut detalii despre averea fabuloasă a campionului mondial. Un club a venit cu o ofertă care îi poate schimba viaţa fotbalistului.

Leo Messi (35 de ani) va pleca de la PSG pe 30 iunie, Christophe Galtier, tehnicianul formației, fiind cel care a confirmat decizia luată de fotbalist.

S-a aflat adevărul despre Leo Messi

Acum, septuplul câștigător al Balonului de Aur ia în calcul să revină la FC Barcelona. Totuși, cei de la Al-Hilal au venit cu o ofertă astronomică pentru fotbalist. Inițial, saudiții i-au propus un salariu de 400 de milioane de euro. Mai apoi, aceștia au crescut oferta la 500 de mii de euro. După negocierile purtate cu Jorge Messi, atacantului i s-a propus suma de 1,2 milioane de euro pe două sezoane.

Astfel, Messi ar putea câștiga 50 de milioane de euro lunar, echivalentul a 1.640.000 de euro pe zi de contract şi a 68.000 de euro pe oră.

În anul 2022, campionul mondial a fost cel mai bine plătit jucător. El a încasat 130 de milioane de dolari (121 de milioane de euro). Din acești bani, 75 de milioane de dolari au rezultat din câștigurile obținute pe teren, iar restul de 55 din sponsorizări.

Averea lui Messi a ajuns la 1.15 miliarde de dolari (1.07 miliarde de dolari), conform Forbes, citat de Dailymail.co.uk. Cu banii săi, fotbalistul a decis să cumpere mai multe proprietăți în orașele Barcelona, Miami, Paris și Rosario, acolo unde s-a născut.

În Barcelona, Leo Messi are un conac evaluat la 6.4 milioane de euro. Acolo ar urma să locuiască în cazul în care va semna cu Barca, clubul lui de suflet. De altfel, gruparea de pe Camp Nou vrea să-i asigure un salariu anual de circa 22 de milioane de euro, însă Messi nu a decis încă unde va juca din sezonul viitor.

În ce privește contractele cu sponsorii, jucătorul primește nu mai puțin de 29 de milioane de euro numai de la Adidas, companie cu care a încheiat un contract pe viață în anul 2017.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed