S-a aflat adevărul despre Laurenţiu Reghecampf! Câţi bani a încasat, de fapt, de la azeri. Dezvăluiri din interior

S-a aflat adevărul despre Laurenţiu Reghecampf! S-a aflat câţi bani a încasat, de fapt, de la azeri. Dezvăluiri din interior după ce antrenorul român şi-a încheiat conturile cu cei de la Neftci Baku.

Laurenţiu Reghecampf a părăsit clubul din Azerbaijan după aproape un sezon pe banca celor de la Neftci Baku. Nu a plecat cu mâna goală de acolo.

S-a aflat adevărul despre Laurenţiu Reghecampf!

Presa din Azerbaidjan spune că Laurenţiu Reghecampf a plecat cu o sumă importantă de bani. Deși mai avea contract cu Neftci Baku până în 2024, Reghe a plecat de la clubul azer. Asta ca urmare a rezultatelor sub așteptări din sezonul recent încheiat. A terminat campionatul abia pe locul 3 şi a pierdut şi finala Cupei.

Chiar dacă s-a discutat despre o sumă mai mică de bani, Reghe ar fi încasat nu mai puțin de 100.000 de euro în momentul plecării. Aceşti bani provin din clauza contractuală avută cu fosta echipă, conform sportinfo.az.

Totodată, sursa citată a scris că Neftci Baku a reluat negocierile cu Sergen Yalcin. Conducătorii clubului i-au oferit tehnicianului turc un contract de un an, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. Salariuul ar fi de aproximativ un milion de euro pe sezon.

Adrian Mititelu a fost întrebat despre o posibilă venire pe banca echipei a lui Laurențiu Reghecampf. Patronul oltenilor a explicat că îl apreciază foarte mult pe antrenorul plecat recent de la Neftci Baku.

”Teoretic, e posibil, am o simpatie deosebită pentru Reghecampf, sunt primul lui angajator, eu l-am făcut antrenor. Nu poate să infirme chestia asta, eu l-am adus în fotbal în Liga 1. A fost acel eveniment, dar el a rămas amicul meu, am vorbit mereu, chiar și când era la CSU Craiova.

Nu e un antrenor pe care să nu îl dorească orice echipă din România, dar nu știu dacă în acest moment e dispus să vină la noi, poate are alte proiecte, alte așteptări. Nu i-am dat telefon, e o minciună. Eu acum o oră am aflat că l-au dat afară”, a spus Adrian Mititelu, în direct la Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed