S-a aflat adevărul despre haosul de la CFR Cluj! Dezvăluiri incredibile după plecarea lui Adrian Mutu. Este răsturnare totală de situaţie

S-a aflat adevărul despre haosul de la CFR Cluj! Dezvăluiri incredibile după plecarea lui Adrian Mutu. Este răsturnare totală de situaţie. După demisia antrenorului a venit şi debarcarea preşedintelui Cristi Balaj.

Adrian Mutu nu a plecat singur de la CFR Cluj după umilinţa din Cupa României, 0-4, contra celor de la Corvinul.

S-a aflat adevărul despre haosul de la CFR Cluj!

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj, iar la câteva ore a venit şi anunţul plecării lui Cristi Balaj. Preşedintele echipei din Gruia a transmis printr-un mesaj pe faceboook faptul că şi-a dat demisia. Lucrurile nu ar sta deloc aşa. Balaj ar fi fost dat afară de către Neluţu Varga, conform orangesport.ro.

Neluţu Varga l-a dat afară pe Cristi Balaj şi decizia nu a avut legătură doar cu ruşinea din Cupa României, ci şi cu faptul că, la nivel declarativ, fostul arbitru nu s-ar fi implicat mai mult pentru a-şi apăra clubul, mai spune sursa citată.

De cealaltă parte, președintele de la CFR Cluj a spus că eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire. Mai mult, i-a afectat şi starea de sănătate. „Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie.
În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare.

Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, a scris Cristi Balaj, pe Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed