S-a aflat adevărul despre Gigi Becali! Când se va retrage din fotbal. Un apropiat l-a dat de gol

S-a aflat adevărul despre Gigi Becali. Un fost antrenor de la FCSB a dezvăluit când se va retrage omul de afaceri din fotbal.

Leo Strizu spune că a fost convins că Becali nu va renunța la echipă în acest sezon.

S-a aflat adevărul despre Gigi Becali

Gigi Becali a făcut un scandal uriaș după meciul pierdut de FCSB în Giulești (0-1). A făcut praf arbitrajul, a dat de pământ cu șefii FRF, iar apoi a anunțat că vinde echipa. A stabilit și prețul, dar nu după mult timp s-a răzgândit. 

Leo Strizu, antrenorul care și-a dat demisia de la FCSB în acest sezon, a dezvăluit care este planul lui Gigi Becali. Se va retrage din fotbal, dar nu înainte de a câștiga titlul.

„Eu am curaj să fac pariu cu voi acum, eram 100% convins că Gigi nu va vinde. (n.r. cât va mai rămâne) Până va câștiga campionatul. El vrea să demonstreze că va fi campion”, a spus Strizu la ProSport Live.

Antrenorul nu s-a abținut și a vorbit și despre implicarea totală a omului de afaceri la echipă.

„Ca și conducător, dacă se oprește la antrenor, a învățat foarte mult, nu a dat chixuri foarte mari în transferuri. Bineînțeles că FCSB te îmbracă frumos. Cu Compagno eu spun că nu a dat greș. Cu Tamm nu a dat greș. E discutabil la Dawa. A spus că îi trebuie antrenor să lucreze pentru lovire, să iasă (cu mingea la picior din apărare). Au crescut alții… Orice muncă în plus, cu orice jucător… Dawa este jucător de Divizia A”, a mai spus Leo Strizu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed