Florinel Coman şi-a decis viitorul! Anunţul momentului făcut de vedeta celor de la FCSB: ‘A ieşit patronul şi a spus ce a fost la negocieri’ + Ce vrea să facă după petrecere

Florinel Coman şi-a decis viitorul! Anunţul momentului făcut de vedeta celor de la FCSB. Vedeta noii campioane din Superliga a spus clar. Va rămâne la echipă pentru preliminariile de Champions League.

Florinel Coman era în culmea fericirii. Chiar dacă transferul la Al Duhail ar putea fi ratat, vedeta de la FCSB a spus clar.

Florinel Coman şi-a decis viitorul!

„Sunt de o săptămână campion. Am o medalie specială de la duhovnicul meu, specială pentru mine. Azi am cântat pe drum până la stadion. Am coborât din autocar în ploaia de oameni. A fost foarte frumos. Pe teren, ne-am bucurat, am intrat în vestiar să ne concetrăm pe stadion, la meci.

Eu sunt în urmă, am fost plecat, doar vedeam ce se pune pe grup. Eu sunt refăcut pentru seara asta. Ne-am odihnit 3-4 zile. Prioritar a fost să nu ne accidentăm şi să ieşim ok. Nu ştiu, sper să mă mai vadă. A ieşit patronul şi v-a spus ce a fost la negocieri. Sunt campionul României, ce să mă dezamăgească”, a spus Florinel Coman, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Florinel Coman nici nu se gândeşte la meciul cu Rapid. Vrea să meargă în vacanţă, apoi se gândeşte la EURO 2024. „Sunt liber 3-4 zile, plânge fetiţa în casă. Să văd unde o duc pe soţie. Mă refac şi apoi aştept convocarea”, a mai spus Coman, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed