S-a aflat adevărul despre Florinel Coman! Când pleacă, de fapt, la Al Duhail. Urmează negocierile finale

S-a aflat adevărul despre Florinel Coman! Urmează negocierile finale pentru plecarea la Al Duhail. Latifundiarul din Pipera urmează să se întâlnească cu oficialii clubului din Qatar pentru a stabili ultimele detalii. Primul ajuns la palat a fost Federico Pastorello, agentul lui Florinel Coman.

După un sezon incredibil la FCSB, și după ce și-a adăugat titlul de campion în palmares, Florinel Coman este pregătit să plece de la roș-albaștrii.

S-a aflat adevărul despre Florinel Coman!

Se pare că Gigi Becali va purta, joi, negocierile decisive pentru transferul lui Florinel Coman la Al Duhail. Deși acesta vrea să plece, are o condiție.

Potrivit declarațiilor date de Gigi Becali fotbalistul vrea să joace alături de FCSB în preliminariile cupelor europene.

„Acum trebuie să vină ăștia. Vin acum. Eu am vorbit cu Florinel Coman și a zis că vrea să rămână și să joace în preliminariile cupelor europene. Așa că nu am nicio treabă”, a spus Gigi Becali în această dimineață.

Suma stabilită este 5 milioane de euro, care este clauza de reziliere pe care acesta o are în contract, iar Gigi Becali nu are de gând să renunțe la nici măcar un bănuț.

Gigi a fost întrebat de unul dintre jurnaliștii de la fața locului dacă are de gând să ceară toată suma într-o singură tranșă. Acesta nici măcar nu a vrut să audă altceva. „Pai, auzi… Mai vorbești?”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed