Dezvăluirea momentului despre Florinel Coman! Ce s-a întâmplat în vestiarul celor de la FCSB. Reacţia jucătorilor după ce acesta şi-a anunţat plecarea

Al Duhail, echipă de top ce activează în campionatul din Qatar, va plăti clauza contractuală în valoare de cinci milioane de euro a lui Florinel Coman! Atacantul celor de la FCSB va primi un salariu anual în valoare de două milioane de euro din partea arabilor.

La aflarea veștii transferului lui Florinel Coman, componenții lotului roș-albastru s-au bucurat extrem de mult pentru oportunitatea oferită atacantului. Darius Olaru, căpitanul noii campioane a României, este mândru de performanțele coechipierului său.

Dezvăluirea momentului despre Florinel Coman!

Odată ce a obținut titlul de campioană a României cu FCSB, este de așteptat ca Florinel Coman să părăsească, în orice moment, Capitala.

„(Ţi-ar părea rău să plece Coman?) Da, normal că ne-ar părea rău. A fost un jucător foarte important pentru noi şi sezoanele precedente şi în acest sezon.

Clar, când pleacă un jucător, cumva ne pare rău… nouă, în echipă, dar ne pare bine pentru el că face pasul la mai bine!”, a spus Darius Olaru, la as.ro.

Mihai Stoica a fost cel care a confirmat mutarea atacantului de la FCSB la Al Duhail. Coman s-a înțeles cu arabii, chiar dacă aceștia nu s-au mai prezentat la București, săptămâna trecută.

„Eu nu discut problema asta. N-am vorbit cu nimeni din Qatar, nici cu agenții. Știu de la Gigi că trebuiau să vină și n-au mai venit, dar știu de la Florin că s-au înțeles!”, a declarat Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed