S-a aflat adevărul despre Elias Charalambous! Mihai Pintilii, dezvăluiri incendiare despre antrenorul campioanei. Cu ce se ocupă, de fapt, cipriotul

S-a aflat adevărul despre tehnicianul FCSB-ului, Elias Charalambous! Mihai Pintilii, dezvăluiri incendiare despre colegul său din staff-ul tehnic. Cu ce se ocupă, de fapt, cipriotul.

Elias Charalambous împreună cu secundul său Mihai Pintilii și restul staff-ului au muncit foarte mult la FCSB. Roadele s-au văzut atunci când echipa a cucerit titlul de campioană în Superliga în acest an.

S-a aflat adevărul despre Elias Charalambous!

Mihai Pintilii (39 de ani) a vorbit despre colaborarea cu Charalambous (43 de ani), după ce FCSB a câștigat campionatul. Antrenorul de facto al roș-albaștrilor a spus că împreună cu cipriotul a avut o colaborare foarte bună și a explicat ce a descoperit la colegul său.

”Eu nu am avut nicio problemă cu el (n.r. Elias Charalambous) și nici el cu mine.
Mă simt de parcă îl știu de zece ani, parcă este de acolo. Nu știu cum s-a pliat, dar este omul perfect. Pintilii a mai spus că a simțit cum Charalambous este un transfer reușit la FCSB.

”Despre el nu poți să spui asta sau că nu este de-al nostru! El a fost tot timpul de acolo, parcă a fost trimis. Suntem așa (împreunează degetele)…

Suntem împreună și suntem legați unul de celălalt. Dacă am ceva, îl întreb, dacă are ceva, mă întreabă”, a mai precizat Pintilii, conform Un podcast.

FCSB a reușit să producă surpriza după 9 ani de așteptare. Titlul câștigat anul acesta a adus multă bucurie în tabăra roș-albastră.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed