S-a aflat adevărul despre Edi Iordănescu! Cum a bătut-o, de fapt, România pe Ucraina. Anghle Iordănescu a dat cărţile pe faţă

Anghel Iordănescu, tatăl selecționerului echipei naționale a României, a vorbit la superlativ despre victoria tricolorilor în fața primei reprezentative a Ucrainei, scor final 3-0, în prima partidă din faza grupelor la EURO 2024.

Iordănescu Senior l-a lăudat pe Edi, fiind de părere că tactica abordată de către fiul său în partida cu ucrainenii, ar trebui să fie predată la Școala de Antrenori.

S-a aflat adevărul despre Edi Iordănescu!

Anghel Iordănescu consideră că prestația tricolorilor a fost o adevărată „lecție de fotbal”.

„Voi țineți minte vreun joc mai bun?! A fost o lecție de fotbal. Una pe care Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, și Lucian Burchel, directorul Școlii de Antrenori, ar trebui să o predea. Ca pe o lecție de fotbal pentru cursanții de la Școala de Antrenori!

Eu vorbesc acum ca fost antrenor al echipei naționale: luni seară am asistat la o lecție tactică, așa am ajuns la un asemenea rezultat. Chiar dacă adversarii au construit în unele momente, echipa noastră a dominat la toate capitolele: tactică, abordare, condiție fizică.

Jocul naționalei a fost solid din toate punctele de vedere. Poate că altădată ne-am apărat foarte bine. De data asta jucătorii au respectat planul tactic și nu a fost vorba numai despre o apărare bună, am avut contraatacuri cu ieșiri în bloc, am ajuns la finalizare în multe rânduri. A fost un tablou complet!”, a spus Anghel Iordănescu, la fanatik.ro.

Programul României la Euro 2024:
22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed