S-a aflat adevărul despre Edi Iordănescu! Anunţ clar după victoria cu Ucraina. Cum a reuşit selecţionerul să-şi subordoneze adversara

S-a aflat adevărul despre tactica lui Edi Iordănescu pentru meciul cu Ucraina! Anunţ clar după victoria categorică a tricolorilor la EURO 2024. Cum a reuşit selecţionerul să-şi subordoneze adversara și să o învingă.

Națională antrenată de Edi Iordănescu a învins-o pe Ucraina cu 3-0, în Grupa E de la Campionatul European din Germania. Jucătorii au arătat o determinare incredibilă și au jucat la cote maxime. Acest lucru le-a adus victoria.

S-a aflat adevărul despre Edi Iordănescu!

Cosmin Contra, fost selecționer al României, a fost prezent în tribunele arenei din Munchen alături de nume grele ale fotbalului. Acesta a oferit câteva reacții la finalul meciului cu Ucraina. Contra a transmis că acum sunt șanse mari ca naționala să iasă din grupe la EURO.

”Primele 20 de minute un pic cu frică. Trebuia să avem acel respect pentru că au jucători de valoare. Mi-a plăcut după 1-0 dăruirea jucătorilor. Au mai marcat apoi două goluri.

Dăruirea a compensat să nu se vadă valoarea jucătorilor ucraineni. Am zis că dacă câștigăm primul meci, totul se schimbă. Putem să ne calificăm, avem mari șanse. Am putea să ieșim din grupe. E cea mai clară victorie. Mă bucur pentru victorie, pentru Nicușor. Eu vorbeam cu el și avea un entuziasm extraordinar.

Eu cred că după 1-0 am văzut echipa Ucrainei fără răspuns la jocul nostru. Nu a găsit un antidot pentru tactica lui Edi. E acea adrenalină pe care ți-o dă un gol. Ucrainenii au căzut din toate punctele de vedere. Pe mine m-a frapat că jucătorii cu o asemenea calitate să cadă din punct de vedere fizic. E bine că a fost golul lui Nicolae Stanciu.

Mie mi-a plăcut mult organizarea defensivă a echipei. Au făcut dublaj, au știut când să plece pe contraatac. Această victorie le dă liniște.

Tot stadionul a cântat!

Am cântat, cum să nu cânt? Atmosfera a fost extraordinară. Cred că 70% din stadion am fost români. Mi-a trebuit o oră să ies din stadion. Am avut și multe dezamăgiri și aveam nevoie de o bucurie ca cea de azi. Nu știu dacă voi merge la celelalte meciuri. I-am zis lui Nicolae Stanciu că vin la acest meci, dar la celelalte nu știu dacă ajung.

La fel cu Belgia, nu trebuie să schimbe foarte mult. După ce vor vedea și ei meciul Belgiei, vor alege tactica bună. De ce nu să fim calificați după meciul cu Belgia? M-am întâlnit cu Moldovan, Varga, Ioan Andone. Am fost mulți români la meci”, a spus Cosmin Contra, la Digi Sport.

Naționala României se va confrunta cu Belgia, sâmbătă, 22 iunie de la ora 22:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed