Mircea Lucescu face anunţul serii! Anunţ uriaş după victoria României cu Ucraina: ‘Vreau să spun un singur lucru’ + Ce i-a transmis lui Edi Iordănescu

România s-a distrat la Munchen! A obţinut o victorie senzaţională în faţa Ucrainei, scor final 3-0, în cadrul primei etape din grupe, la EURO 2024! Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor al României, a comentat evoluția de zile mari a elevilor lui Edi Iordănescu.

Lucescu se bucură alături de tricolori, însă îndeamnă suporterii la calm, astfel că duelurile primei reprezentative nu s-au terminat. Urmează o partidă de foc cu Belgia, pe data de 22 iunie, de la ora 22.00.

Mircea Lucescu face anunţul serii!

„Abia am început. Vreau să spun un singur lucru. Trebuie să fie un motiv pentru a-și dori să joace și mai bine la următorul meci, va fi un joc greu cu Belgia. Au arătat că pot juca cu orice echipă. Atmosfera a fost senzațională. Noi am câștigat întrecerea dintre galerii.

Românii au fost mai motivați decât ucrainenii, ne-am dus peste ei și am meritat. Să trecem de Belgia în primul rând, apoi ne gândim la <optimi>.

Fiecare meci are istoria lui. Am văzut și azi, Lunin a greșit la gol, se poate întâmpla orice. Jucătorii noștri sunt la un nivel inferior față de ucraineni la echipele de club, deci au demonstrat că și-au depășit potențialul!”, a declarat Mircea Lucescu, la Pro TV.

Programul României la Euro 2024:

22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed