S-a aflat adevărul despre Denis Alibec! Unde şi-ar putea continua cariera vedeta lui Gică Hagi. Este răsturnare totală de situaţie

După ce s-a despărțit de Muaither, Denis Alibec a rămas liber de contract! Gruparea din Qatar a retrogradat, nesperat, în liga secundă. Acum s-a aflat unde şi-ar putea continua cariera tricolorul.

Atacantul a anunțat faptul că este hotărât să ia în considerare o colaborare cu un nou club, abia după finalizarea Campionatului European din Germania.

S-a aflat adevărul despre Denis Alibec!

Internaționalul român dispune de mai multe oferte din străinătate. Emilia Stroe, mama lui Alibec, a recunoscut faptul că atacantul este dorit și de către Farul Constanța, singura grupare din România la care acesta ar dori sa evolueze.

”Sperăm să ne ajute și sănătatea. El zice că o să joace până la 40 de ani. Domnul Hagi l-a ajutat. Are multe oferte.

Dacă nu va merge afară, va merge la Farul. Vedem unde îl va duce Dumnezeu!”, a declarat Emilia Stroe, la digisport.ro.

Alibec a refuzat oferta lui Gigi Becali. Familia atacantului s-a împotrivit în ceea ce privește revenirea acestuia la FCSB.

”Eu nu am vrut să se întoarcă la Steaua din cauza lucrurilor care s-au întâmplat acolo. A făcut semi-pareză și domnul Becali spunea că se alintă.
Copilul meu avea jumătate de față strâmbă. El se consumă mult și nu vrea să împărtășească cu nimeni!”, a mai spus Emilia Stroe.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed