S-a aflat adevărul despre demiterea lui Cristiano Bergodi! Omul lui Dan Șucu a spus clar. De ce a fost dat afară, de fapt, italianul

S-a aflat adevărul despre demiterea lui Cristiano Bergodi! Omul lui Dan Șucu a spus clar de ce a fost dat afară, de fapt, italianul.

Victor Angelescu a vorbit despree situația de la Rapid, echipă care a ajuns pe locul 5 în Superliga, după ce nu a reușit să obțină nicio victorie în play-off.

De ce a fost dat afară Cristiano Bergodi

Cristiano Bergodi a părăsit clubul din Giulești după rezultatele slabe ale echipei înregistrate în play-off. Victor Angelescu a dezvăluit ce s-a întâmplat de fapt. Acționarul minoritar al clubului spune că în mandatul italianului în vestiar s-au întâmplat lucruri ciudate.

”Am făcut și atunci o schimbare la nivel de conducere, pe partea de director sportiv. Așa cum am spus nu putem da vina pe antrenori. Antrenorul este primul care plătește pentru rezultate și apoi antrenorii.

Asta nu înseamnă că noi ca și conducere nu suntem vinovați. Aș vrea să vă spun că a fost o vină la nivel general.După ce a început această perioadă cu primele patru meciuri le-am pierdut am renunțat la Cristiano.

Au fost unele lucruri care nu voiam să se întâmple. Nu vreau să intru în detalii. Au fost lucruri care nu au fost normale. Mai multe lucruri.

Ceea ce a spus Dan reflectă adevărul. Ar trebui să investigăm mult mai mult ca să vedem dacă se respectă standardele clubului”, a spus Angelescu, la Digi Sport.

Bergodi a fost înlocuit cu Bogdan Lobonț, și deși echipa nu și-a revenit, șefii clubului au anunțat că vor merge pe mâna lui până la finalul sezonului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed