S-a aflat adevărul despre Dan Şucu! Câţi bani ar avea, de fapt, şeful de la Rapid. Dezvăluiri incendiare ale lui Dumitru Dragomir

S-a aflat adevărul despre Dan Şucu! S-a aflat câţi bani ar avea, de fapt, şeful de la Rapid. Dezvăluiri incendiare ale lui Dumitru Dragomir. Sunt amănunte incendiare care ies la iveală despre noua afacere a şefului giuleştenilor.

Dumitru Dragomir l-a dat de gol pe Dan Şucu. Fostul şef al LPF a spus câte terenuri are, de fapt, milionarul.

S-a aflat adevărul despre Dan Şucu!

Dumitru Dragomir a făcut o comparaţie între Gigi Becali şi Dan Şucu. După ce a dezvăluit cât i-a plătit pentru pământuri lui Gigi Becali, Dumitru Dragomir a dezvăluit care este situația patronului de la FCSB. Rivalul de la Rapid, Dan Șucu, nu îi ajunge nici la degetul mic.

„Șucu nu are nici 50% din pământurile lui Gigi. Gigi are 80 de hectare lângă Iancu Nicolae. Strada care din Iancu Nicolae se duce în autostradă.

La bulevard de 16 metri, Gigi are 80 de hectare numai acolo. Fă o socoteală. Acolo va fi 400 de euro metrul, nu 500. După ce se vind primele parcele va fi 1000 de euro. E în continuarea lui Iancu Nicolae. Deci 4 x 8 = 32. 320 de milioane de euro numai parcela aia.

Și culmea este că parcela lui Gigi e singura care are ieșire în autostradă. Știi cât i se face prețul? 500 de euro metrul. Acum!

(n.r. – Unde e Șucu, la jumătate?) Nu cred că are mai mult de 50 de hecatare Șucu. Sunt alții. Mai sunt trei puternici. Să nu le mai dăm numele.

Nici pe Șucu nu trebuia să îl pune. Pe Gigi l-am pus că nu se supără”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

La fel ca în afaceri, Gigi Becali e în continuare deasupra lui Dan Șucu și la fotbal. Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Dan Șucu înainte de derby-ul Rapid – FCSB. „Lui nu îi place antrenorul, staff-ul.

Mi-a spus mie așa: ‘Domne, m-am gândit că dictura pe care o faci poate așa trebuie în România. Văd că e mai bine acuma’”, a declarat Gigi Becali, în urmă cu câteva săptămâni, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed