S-a aflat adevărul despre Ciprian Tătăruşanu! O fostă glorie a dat verdictul despre România. Edi Iordănescu trebuie să ştie

S-a aflat adevărul despre Ciprian Tătăruşanu! O fostă glorie a dat verdictul despre România. Edi Iordănescu trebuie să ştie. După ce a calificat naţionala la EURO 2024, selecţionerul şi-a făcut fani.

O fostă glorie a fotbalului italian a dat verdictul despre Ciprian Tătăruşanu. Nu l-a uitat nici pe Ionuţ Radu.

S-a aflat adevărul despre Ciprian Tătăruşanu!

Fostul portar al Fiorentinei și al celor de la Inter Milano, Sebastien Frey, a vorbit despre portarii români. A fost invitat special la celebrarea unui an de la deschiderea Muzeului Fotbalului. Frey a vorbit despre Ciprian Tătărușanu și Ionuț Radu.

Frey este de părere că amândoi s-au descurcat destul de bine și că Ionuț Radu este un portar cu foarte mult potențial. De asemenea, acesta și-ar dori ca la EURO 2024 România să nu pice într-o grupă cu Italia și Franța.

„Tătărușanu a făcut o treabă bună la Fiorentina, dar după a decis să plece. A avut o carieră cam ciudată. La Nantes s-a descurcat destul de bine. Trăiesc în Franța și i-am urmărit jocurile. La Lyon n-a mai jucat și avea nevoie.

Cât despre Ionuț Radu, îi cunosc povestea destul de bine și lui. La Genoa a evoluat foarte bine. Are un potențial foarte bun. Sper ca toți să facă o figură frumoasă”, a spus Sebastien Frey.

De asemenea, Frey a mai explicat că nu-și dorește ca România să pice într-o grupă cu Franța și Italia la EURO 2024. „M-aș bucura ca România să nu fie în grupă cu o națională mare, ca Franța sau Italia. Poate așa reușește o surpriză, trece de grupe și va juca împotriva echipelor mari. Asta cred! Dacă-i dai României naționale puternice, va fi complicat”, a mai spus fostul portar.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed