S-a aflat adevărul despre cei de la Corvinul! Echipa lui Florin Maxim nu are nicio şansă. Adversari importanţi în Europa League

Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, în urma rezultatului 2-2 (3-2 d.l.d.) cu Oțelul Galați, în cadrul finalei de la Sibiu! Dacă UEFA îi va da undă verde, gruparea lui Florin Maxim va debuta în turul 1 preliminar al Europa League. Clubul nu a avut drept de promovare în primul eșalon al României, întrucât a avut o formă de organizare de drept public.

Dacă va primi acceptul reprezentanților UEFA, Corvinul Hundeoara s-ar putea duela cu formații cunoscute din fotbalul european.

S-a aflat adevărul despre cei de la Corvinul!

În primul tur preliminar din Europa League, gruparea din Liga 2 ar putea da piept cu Silkeborg (Danemarca), Rijeka (Croația), Wisla Cracovia (Polonia) sau Tobol (Kazahstan).

În seria cluburilor menționate mai pot intra și alte formații din campionatele Greciei, Israelului, Ciprului, Ungariei, Azerbaijanului, Republicii Moldova și din Kosovo, unde situația finală a clasamentului nu este încă stabilită.

În acest context, s-ar putea ca gruparea din România să își dispute meciurile din Europa pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Arena covăsnenilor dispune de o capacitate de 8.400 de locuri.

”Așa este, ne-au sunat cei de la Corvinul. Am avut o discuție cu dânșii. De ce să nu-i ajutăm? Suntem de acord să joace la Sfântu Gheorghe.

N-am intrat încă în foarte multe detalii în această privință. Noi vrem să și schimbăm gazonul. În principiu, n-ar trebui însă să fie probleme. Noi facem tot posibilul!”, a transmis, la prosport.ro, Laszlo Dioszegi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed