S-a aflat adevărul despre cea mai cunoscută amantă din România! Bănel Nicoliţă a spus clar. Ce relaţie are cu Vica Blochina / Foto

S-a aflat adevărul despre cea mai cunoscută amantă din România! Bănel Nicoliţă a spus clar. S-a aflat ce fel de relaţie este între fostul fotbalist de la FCSB şi celebra Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România.

S-a speculat că Bănel Nicoliţă şi-ar fi refăcut viaţa cu Vica Blochina. Fostul jucător de la FCSB ar fi fost văzut alături de blonda cu care Victor Piţurcă are un copil.

S-a aflat adevărul despre cea mai cunoscută amantă din România!

Bănel Nicoliță s-a decis să rupă tăcerea. Acesta a vorbit, în premieră, despre o posibilă relație pe care ar avea-o cu Vica Blochina. Cei doi au fost surprinși de mai multe ori luând masa împreună. Totuşi, Bănel a afirmat că între el și Vica Blochina există doar o relație de prietenie.

„Vica e un om foarte ok din toate punctele de vedere. Nu înseamnă că dacă eu ies cu cineva să mănânc sau să beau un pahar sunt automat cu acea persoană. În afară de o prietenie adevărată, un respect deosebit față de un om bun, nu există altceva. Nu există așa ceva între mine și Vica.

Nu există niciun interes la nimeni în afară de o prietenie și o relație frumoasă între noi. Lumea este foarte rea și fiecare gândește cum vrea el, de aceea am acceptat să spun că nu e nimic adevărat, nu există. Credeți-mă”, a declarat Bănel Nicoliță, conform cancan.ro.

Vica Blochina a devenit celebră după ce a fost amanta lui Pițurcă. La începutul anilor 2000 cei doi au avut o relaţie. Deşi fostul selecționer nu și-a recunoscut fiul cu Vica, un test de paternitate a demonstrat că Edan este al lui. De atunci, fostul selecţioner şi băiatul său au început să se apropie.

Foto: Facebook

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed