S-a aflat adevărul despre cea mai cunoscută amantă din România! Bănel Nicoliţă a spus clar. Ce relaţie are cu Vica Blochina / Foto

S-a aflat adevărul despre cea mai cunoscută amantă din România! Bănel Nicoliţă a spus clar. S-a aflat ce fel de relaţie este între fostul fotbalist de la FCSB şi celebra Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România.

S-a speculat că Bănel Nicoliţă şi-ar fi refăcut viaţa cu Vica Blochina. Fostul jucător de la FCSB ar fi fost văzut alături de blonda cu care Victor Piţurcă are un copil.

S-a aflat adevărul despre cea mai cunoscută amantă din România!

Bănel Nicoliță s-a decis să rupă tăcerea. Acesta a vorbit, în premieră, despre o posibilă relație pe care ar avea-o cu Vica Blochina. Cei doi au fost surprinși de mai multe ori luând masa împreună. Totuşi, Bănel a afirmat că între el și Vica Blochina există doar o relație de prietenie.

„Vica e un om foarte ok din toate punctele de vedere. Nu înseamnă că dacă eu ies cu cineva să mănânc sau să beau un pahar sunt automat cu acea persoană. În afară de o prietenie adevărată, un respect deosebit față de un om bun, nu există altceva. Nu există așa ceva între mine și Vica.

Nu există niciun interes la nimeni în afară de o prietenie și o relație frumoasă între noi. Lumea este foarte rea și fiecare gândește cum vrea el, de aceea am acceptat să spun că nu e nimic adevărat, nu există. Credeți-mă”, a declarat Bănel Nicoliță, conform cancan.ro.

Vica Blochina a devenit celebră după ce a fost amanta lui Pițurcă. La începutul anilor 2000 cei doi au avut o relaţie. Deşi fostul selecționer nu și-a recunoscut fiul cu Vica, un test de paternitate a demonstrat că Edan este al lui. De atunci, fostul selecţioner şi băiatul său au început să se apropie.

Foto: Facebook

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari