Ronaldo și ,miniatura,! Cristiano a înnebunit lumea după ce a pus o poză cu fiul să cel mare

La doar 11 ani, băiatul cel mare al starul mondial pare copia tatălui său. Mai bine-zis, miniatura. Cristiano Ronaldo junior este numai fibră, și are chiar și pătrățele pe abdomen, precum seniorul.

Ronaldo junior este și el fotbalist, la Academia lui Manchester United, unde a început munca din luna februarie a anului trecut. “Vom vedea dacă va ajunge un mare fotbalist, deocamdată este departe…. Câteodată îi spun să facă o baie în apă rece, pentru a se recupera după o alergare, iar el îmi răspunde “Tată, este foarte frig”. Este normal, are zece ani.”, spunea Cristiano Ronaldo în urmă cu un an.

Acum, se pare că fotbalistul lui United nu mai e chiar așa circumspect în privința viitorului fiului său. Asupra căruia a susținut mereu că nu vrea să pună presiune.

Astfel, Ronaldo a urcat pe rețelele de socializare o poză împreună cu fiul său, înaintea unei ședințe de crioterapie. Iar fizicul puștiului a făcut furori.

„Este timpul pentru recuperare, alături de băiatul meu”, a scris Ronaldo în postarea respectivă, care în nici 24 de ore a depășit 10 milioane de aprecieri.

Și-a pierdut recent fiul cel mic

Celebrul fotbalist, de cinci ori câştigător al „Balonului de Aur”, în vârstă de 37 de ani, mai este tatăl a patru copii, dintre care trei proveniţi de la o mamă surogat înainte de a o întâlni pe Georgina Rodriguez. Recent, el și partenera sa au trecut printr-o cumplită tragedie, unul dintre gemenii pe care-i așteptau a murit la naștere.

„Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe Twitter.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed