Romario Benzar a ajuns direct pe masa de operație. Imagini horror cu fotbalistul după faultul criminal al lui Abdallah. Ce au spus doctorii / Foto

Romario Benzar a ajuns direct pe masa de operație după faultul criminal al lui Abdallah din meciul dintre FC Botoșani și Dinamo, scor 2-1. 

Fundașul a fost lovit cu crampoanele în cap, și după ce ambulanța a intervenit pe teren, Benzar a fost dus de urgență la spital.

Romario Benzar a ajuns direct pe masa de operație

Romario Benzar a fost faultat dur în prelungirile primei partide. Abdallah l-a lovit cu gheata în cap și a fost imediat eliminat.

Fotbalistul moldovenilor a primit îngrijiri de la medici, pe teren, i s-a pus un guler cervicat, apoi a fost transportat de urgență la spital. Acolo a ajuns direct pe masa de operații, unde medicii i-au cusu rana. Operația s-a încheiat după miezul nopții. De asemenea i s-a făcut și un CT (examenul cu Computerul Tomograf).

Diagnosticul pus de medici a fost traumatism cranio-cerebral acut deschis, cu o plagă zdrobită parietală, de aproximativ 5 centimetri.

Foto. fanatik.ro

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru stabil din punct de vedere hemodinamic. În urma investigațiilor clinice și paraclinice, a examenului computer tomograf și a consultului de specialitate neurologic s-a stabilit că pacientul este stabil și va merge cu tratament la domiciliu”, a declarat Ramona Guraliuc, medic șed UPU-SMURD al Spitalului Județean de Urgență Botoșani, potrivit fanatik.ro.

Bogdan Andone a anunțat după meci că și Țigănașu și Șeroni s-au acidentat.

„Pe lângă Benzar, care este la spital, Țigănașu. Are capul spart de la faza penalty-ului. Șeroni are o tăietură pe tibie, unde nici nu s-a acordat fault, să nu mai vorbim de cartonaș. Sperăm că nu sunt accidentări serioase, cu toate că la Benzar este greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare”, a spus Bogdan Andone, antrenorul FC Botoșani.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed