Românul care vrea să îi ia faţa lui David Popovici! Încleştare tare la Otopeni. Va concura împotriva campionului

Românul care vrea să îi ia faţa lui David Popovici! Încleştare tare la Otopeni. Va concura împotriva campionului. Vlad Stancu îl admiră pe marele campion, dar vrea să facă performanţă în nataţie.

David Popovici are un rival pe măsură la Campionatele Naţionale de la Otopeni. Este vorba despre Vlad Stancu.

Românul care vrea să îi ia faţa lui David Popovici!

Vlad Stancu tocmai s-a impus în proba de 800 metri liber la Campionatele Naționale. Nu se opreşte aici. Va mai concura la la 1500 m și la 400 m liber, proba în care este înscris și David Popovici.

Popovici s-a impus la 50 de metri liber cu un timp de 22,27 s. După ce s-a impus la 800 de metri liber a vorbit despre Jocurile Olimpice de la Paris. „Eu mă duc acolo pentru experiență, am un an foarte greu, am și Bacalaureatul într-o lună și jumătate, încerc să supraviețuiesc.

E prea mult să mă gândesc la o medalie olimpică, nu pot să privesc atât de departe, bineînțeles că o mi-o doresc, dar sunt sigur că acest vis mi se va îndeplini la Los Angeles”, a spus el, Stancu.

A vorbit şi despre concurenţa cu Popovici. „Vor fi curse infernale la Paris. Vreau să fac o figură foarte bună, normal că am mai puțină presiune decât David, dar vom vedea”, a mai spus Stancu.

Vlad a dezvăluit anul trecut după Campionatele Europene în bazin scurt că nu traversa o perioadă prea bună din punct de vedere al psihicului. „Încă sunt în recuperare, este greu, am avut un an greu și anul acesta am avut o perioadă foarte grea, dar încerc să împing cât de mult se poate”, a spus Stancu, conform gsp.ro.

Sportivul va mai concura la Campionatele Naționale de la Otopeni la 400 de metri liber (vineri) și la 1500 m liber (duminică). La prima îl va avea rival pe Popovici. „Eu mă duelez cu David în fiecare zi la antrenamente, nu o să fie ceva atipic, așa că vom vedea. Nu e niciun fel de presiune. Între noi mereu va fi o prietenie, dar și o rivalitate”, a mai spus sportivul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed