România nu l-a vrut, iar acum este titular în naționala Suediei: Pentru mine era o onoare

Selecționerii echipelor de tineret din România se confruntă cu refuzuri pe bandă rulantă din partea românilor care joacă în alte campionate.

Daniel Boloca, Andrei Coubiș sau Cătălin Cârjan au refuzat rând pe rând naționalele de tineret ale României.

România l-a refuzat, Suedia l-a luat

Elis Ștefan Bishesari este născut la Stockholm din mamă româncă și tată iranian și evoluează la IFK Goteborg.

În anul 2019 participa la selecția FRF de la Mogoșoaia pentru copiii născuți în 2005.

În ciuda calităților evidente nu a fost convocat la naționala României și în scurt timp a devenit portarul titular al naționalei de juniori a Suediei la categoria lui de vârstă, Under 17 în sezonul trecut, când a fost integralist la Campionatul European, și Under 18 în acest sezon.

”A fost o mare onoare pentru mine când FRF m-a contactat pentru a-mi oferi șansa de a veni la Buftea, alături de alți jucători români care locuiesc și joacă în străinătate.

Pentru mine a fost o experiență deosebită, cu antrenamente și meciuri de neuitat, din care desigur am avut și ceva de învățat din fotbalul românesc.

Noi, românii care jucăm în străinătate, avem multe de împărtășit din experiențele noastre și mai ales din provocările și din dorințele noastre de a face performanță la echipele de club.

Din păcate nu cunosc cum au evoluat lucrurile la FRF după acea săptămână remarcabilă”, a declarat Elis, pentru Sport.ro.

Cătălin Cârjan a refuzat naționala

Junior la Arsenal, Cătălin Cârjan, a refuzat echipa națională a României și a preferat să se concentreze pe echipa de club.

”Emil (n.r. Săndoi) a vorbit cu el. Eu l-am vrut, dar el nu a acceptat, a înțeles că e convocarea valabilă doar pentru Under-21. E liber să aleagă, așa cum și noi suntem liberi să nu ne rugăm de jucători să vină la echipa națională, ar fi și culmea! Prefer pe unul care vine cu inima deschisă, nu pe cineva de care trebuie să ne rugăm. Dacă are asemenea probleme, am înțeles că le are, nu pot decât să-i urez succes în carieră”, a declarat Daniel Pancu, selecționerul naționalei U-20.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed