România, înfrângere cu Muntenegru la CE de polo. Va juca cu Serbia pentru locurile 7-8

Naţionala masculină de polo a României a fost învinsă duminică, la Zagreb, de reprezentativa Muntenegrului, scor 18-11, în primul meci pentru clasarea pe locurile 5-8, la Campionatul European.

La feminin, trofeul a fost câştigat de Olanda, iar România a încheiat pe locul 14, cu Alina Olteanu în topul marcatoarelor.
Scorul pe reprize a fost 4-3, 5-3, 4-2, 5-3.

România, înfrângere cu Muntenegru

În grupa D, tricolorii au obţinut rezultatele 12-8 cu Olanda, 13-5 cu Slovenia şi 8-7 cu Slovacia. Astfel, au încheiat pe primul loc şi au jucat în play-off, cu Georgia, de care au dispus cu 18-11, obţinând calificarea în sferturi.

Această performanţă le-a adus şi biletul pentru Campionatul Mondial, din 2-18 februarie, de la Doha. Cu Spania, în sferturi, România a pierdut cu 7-24

În ultimul meci de la Campionatul European, poloiştii tricolori vor juca pentru clasarea finală pe locurile 7-8, în 16 ianuarie, cu Serbia, care a pierdut, tot duminică, disputa cu Grecia, scor 10-12. Muntenegru şi Grecia vor juca pentru locurile 5-6.

Finala Campionatului European va fi jucată de Spania, 7-4 cu Italia, şi de Croaţia, 11-8 cu Ungaria, după semifinalele de duminică, potrivit news.ro.

La ediţia CE din 2022, România s-a clasat pe locul 10.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed