România a ajuns ruşinea Europei! Anunţul care o va supăra pe Simona Halep. Şeful tenisului din ţara noastră trage un semnal de alarmă

România a ajuns ruşinea Europei! Anunţul care o va supăra pe Simona Halep. Şeful tenisului din ţara noastră trage un semnal de alarmă. Una din marile problemele este infrastructura, spune George Cosac.

Șeful tenisului din România acuză faptul că țara noastră nu are arene și nici baze de pregătire specifice pentru tenis. Tot ceea ce avem este la un nivel foarte scăzut față de Europa. Simona Halep va avea de suferit!

Anunţul care o va supăra pe Simona Halep!

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal de alarmă grav, conform as.ro. A vorbit despre problemele cu care se confruntă tenisul românesc. Acesta a vorbit despre infrastructura tenisului din România.  Susţine tare și răspicat că suntem pe ultimul loc în Europa la acest capitol. În România nu există în momentul de față  nici o bază și nicio arenă care să găzduiască exclusiv competiţii de tenis şi care să îndeplinească toate condiţiile Federaţiei Internaţionale.

„La nivel de infrastructură suntem pe ultimul loc în Europa. Nu există o bază unde putem desfăşura o competiţie de nivel ATP, WTA sau Cupa Davis. Din păcate investiţiile în infrastructura mai multor discipline sportive lasă de dorit în ultima perioadă. Apreciem că s-au făcut foarte multe stadioane de fotbal, unde vedem în tribune mai mulţi sau mai puţini spectatori, iată că foarte multe discipline sportive suferă.

În septembrie vom juca împotriva Chinei în Cupa Davis. Nu avem unde juca şi vom juca într-o sală unde ne vom construi un teren de tenis. Dar dacă vrem să jucăm în aer liber, pentru că este normal să joci în aer liber, nu ai unde juca. Şi anul trecut am jucat meciul de Cupa Davis cu Taiwan la Mamaia, într-o bază privată. Astăzi, România nu are o bază care să îndeplinească toate condiţiile cerute de federaţia internaţională pentru competiţii de cel mai înalt nivel.

Spre ruşinea noastră şi spre ruşinea României nu există o bază unde poţi organiza o competiţie de nivel Cupa Davis sau Billie Jean King Cup”, a declarat George Cosac, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed