Românca celebră care i-a sucit minţile unui fost patron din Superliga! Şi-a părăsit soţia pentru vedeta TV. Imagini şi dezvăluiri virale / Foto

Românca celebră care i-a sucit minţile unui fost patron din Superliga! Şi-a părăsit soţia pentru vedeta TV. Imagini şi dezvăluiri virale despre relaţia tumultuosă dintre cei doi. Diferena de vârstă este una uriaşă.

Românca celebră se iubeşte cu Arpad Paszkany, fostul patron al celor de la CFR Cluj. A devenit cunoscută când a participat la show-ul TV, Insula iubirii.

Românca celebră care i-a sucit minţile unui fost patron din Superliga!

Tânăra de doar 28 de ani se iubeşte cu milionarul Arpad Paszkany, care are 52 de ani. Omul care a finanțat CFR Cluj a divorțat de Anamaria Feher, după un mariaj de 7 ani. Actuala iubită a lui Paszkany, Antonela Pătruț e născută în Călărași și e pasionată de călătorii.

Cei doi nu se mai ascund și și-au făcut publică relația pe rețelele sociale. „Iubirea mea”, îl alintă Antonela pe fostul patron de la CFR Cluj. Antonela Pătruț a devenit cunocută la Insula Iubirii în sezonul din 2022.

„Fire amuzantă şi onestă, Antonela Pătruţ (26 de ani) nu se va sfii să le spună tuturor drept în faţă ceea ce gândeşte. Antonela a venit pe Insula Iubirii din dorinţa de a descoperi oameni noi şi totodată pentru a vedea dacă mai există relaţii solide într-o lume destul de superficială”, era descrierea pe care i-o făcea Antena 1, la  show-ul de atunci.

Nici Antonela nu se lăsa mai prejos. „Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice, dacă simt asta. Mi-aș dori să ajung să cunosc băieții și să mă îndrăgostesc, de ce nu, de unul dintre ei”, a spus tânăra.

În mandatul lui Paszkany, până în 2017, CFR Cluj a promovat în Superliga, a câștigat trei campionate, o Cupă a României și a participat în premieră în Liga Campionilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed