Românca celebră care şi-a înnebunit proprii fani! Imaginile care i-au înnebunit pe toţi. Ce a putut să facă Mădălina Ghenea / Foto

Românca celebră care şi-a înnebunit proprii fani! Imaginile care i-au înnebunit pe toţi. Cum a fost surprinsă Mădălina Ghenea, pe un iaht de lux, în cea mai frumoasă destinație. Nimeni nu se aștepta.

Mădălina Ghenea a făcut furori pe rețelele de socializare! Bruneta nu s-a sfiit și a livrat o serie de fotografii deocheate pe Instagram.

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă!

Mădălina Ghenea a fost protagonista unui moment parcă desprins dintr-un film de la Hollywood!

Românca s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, provocator, în toată splendoarea sa, pe un iaht de lux din Insula Capri.

Fosta parteneră a tenismenului Grigor Dimitrov a postat fotografiile pe Instagram, acolo unde a fost bombardată de complimente din partea internauților.

„Unde vreau să fiu. Glisați pentru a auzi recomandările magice ale lui @vicoolyasaida. Flirt mic, dar fără zâmbet, dar probabil Bambi. Te iubesc unica mea saidadadada!”, a transmis românca.

Fanii brunetei au luat-o razna.

  • „Cum să fii în halul ăsta de frumoasă ?!…mă gândesc cu milă la fotograf, numai el știe cum a reușit sa reziste. Româncuța noastră superbă!”
  • „Să ai o duminică frumoasă dragă Mădălina!”,
  • „Ești cea mai frumoasă femeie din lume Mădălina!”
  • „Tezaur Național! Dar, cu părere de rău, România de azi nu te merită. Continuă să faci ceea ce știi mai bine, să joci în filme și să crești Little Princess!”, au fost câteva dintre comentariile utilizatorilor.

Poveste de dragoste cu năbădăi

Actrița a negat relația cu jucătorul celor de la AS Roma, Nicolo Zaniolo.

„În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă.

Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă.

Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea.

O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărat o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?”, scria Mădălina Ghenea în 2021.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed