Românca celebră care a făcut pasul cel mare! I-a sucit mințile portarului naționalei. Imagini și dezvăluiri de senzație / Foto

Românca celebră a făcut pasul cel mare după ce și-a confirmat relația. Imagini și dezvăluiri de senzație. I-a sucit mințile portarului naționalei lui Edi Iordănescu. Cântăreața a declarat că e foarte fericită.

După multe speculații în mediul online, Horațiu Moldovan și Aza Gabriela și-au confirmat relația. Declarația de dragoste făcută de cântăreață.

Românca celebră care a făcut pasul cel mare!

Aza Gabriela a confirmat relația cu Horațiu Moldovan, portarul transferat la Atletico Madrid de la Rapid, după o lungă perioadă în care doar s-a speculat.

Într-o postare făcută în secțiunea de povești de pe Instagram, Aza Gabriela a răspuns unui urmăritor care a întrebat-o despre „cine o face fericită?”.

Cântăreața a declarat că pe lângă carieră, fericită o face omul care este lângă ea.

„Cariera şi ceea ce fac eu pentru că îmi văd rezultatele şi omul care este lângă mine mereu, de aici vine şi fericirea! Iubirea”.

Îninte de a fi cu Horațiu Moldovan, Aza Gabriela a avut o relație de doi ani cu Dragoş Nedelcu, însă s-au despărțit în 2022.

”Ne-am iubit foarte mult, dar am simțit amândoi că nu mai merg lucrurile”

Artista a declarat pe atunci că diferența dintre cei doi și distanța, au fost motivul despărțirii.

Tot în declarația pe care Aza a dat-o atunci, spunea că un fotbalist poate fi serios doar dacă are lângă el o femeie de casă.

”Drumurile noastre erau foarte diferite, era extrem de greu să ne vedem. Ne venea foarte greu să ne vedem, era o distanță. Am stat cu el în casă doi ani, iar al treila an a fost foarte greu. El a stat în Germania, a avut un contract acolo, iar apoi a venit în România și s-a dus în Constanța.

Pe la final ne-am mai descurcat noi, dar a fost greu. Nu e vorba doar de distanță, cât era drumul ăsta diferit. Uneori e greu de înțeles… Nu mi-aș dori să fie în permanență lângă mine, dar să fie acolo și să am susținere.

Fotbaliștii trebuie să aibă lângă ei o femeie care să fie acasă, iar eu nu eram, eram plecată cu treabă. Ne-am iubit foarte mult, am ținut extrem de mult unul la altul, dar am simțit amândoi că nu mai merg lucrurile și am ales să luăm această decizie.

Femeia care vrea un fotbalist trebuie să nu facă nimic, doar să stea după el. Să fie acasă când el vine din cantonament, să îl aștepte cu mâncare acasă și să stea lângă el. Eu făceam chestia asta, dar nu am mai putut să o duc”, susţinea Aza Gabriela.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed