Românca celebră a izbucnit în direct! Soţia unui tricolor trăieşte o adevărată dramă: ‘În fiecare zi e împușcat cineva’ / Foto

Românca celebră a izbucnit în direct! Soţia unui tricolor trăieşte o adevărată dramă în USA. Face totul de dragul iubitului ei. Le-a povestit totul fanilor. S-ar întoarce acasă în orice moment.

Soția unui fotbalist român, declarații cutremurătoare! Visul american este doar o iluzie. S-a aflat ce a putut să trăiască tânăra în USA.

Elena Mățan, viață înspăimântătoare în USA!

Alexandru Mățan, fotbalist la Columbus Crew, USA, s-a mutat în state împreună cu soția sa, Elena. 

În cadrul unei sesiuni de întrebări pe social media, fanii celor doi au cerut detalii despre mutarea în America. Deși oamenii sunt tentați să creadă că frumosul cuplu trăiește o poveste precum în filmele americane, tânăra a dezvăluit momentele terifiante prin care a trecut de când și-a părăsit țara natală.

„Cum este viața în America? Avantaje și dezavantaje”, a fost întrebarea care a dat startul a ceea ce urma să fie un scenariu de neînchipuit pentru internauți.

„Este o experiență frumoasă, însă nu m-aș muta definitiv aici. Avantajele sunt oportunitățile pe care ți le oferă (n.r. – SUA), în materie de orice, învățământ, business etc.

Dezavantajele sunt armele, în fiecare e împușcat cineva, atentate la școli, cinema, magazine. Eu de când locuiesc aici și a fost atentatul la cinema nu mai pot merge, fac atac de panică de la frică. Îți este frică să mergi noaptea pe stradă, ceea ce în România nu mi s-a întâmplat niciodată”, a răspuns Elena Mățan, pe Instagram.

Elena Mățan, pe de altă parte, expune pe Instagram partea frumoasă a vieții sale. Pasionată de modă, blondina și-a deschis propria linie vestimentară și ține fanii la curent cu noile tendințe în styling.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed