Roland Niczuly şi-a făcut praf echipa! Cuvinte dure la adresa propriilor colegi după bătaia încasată cu FCSB: ‘Am fost jalnici’

Roland Niczuly şi-a făcut praf echipa! Cuvinte dure la adresa propriilor colegi după bătaia încasată cu FCSB. Echipa din Sf. Gheorghe a pierdut la scor în faţa vicecampioanei, 2-5. La final, portarul covăsnenilor şi-a făcut praf colegii.

Roland Niczuly nu s-a mai abţinut. A dat de pământ cu propria echipă după înfrângerea la scor în faţa vicecampioanei.

Roland Niczuly şi-a făcut praf echipa!

Roland Niczuly era un car de nervi la finalul meciului. A spus clar de ce echipa sa a pierdut la scor. Mai mult, spune că Sepsi trebuie să-şi revină repede. Urmează un meci important, în Cupă, cu Heermannstadt. „Am fost jalnici. E greu să-mi găsesc cuvintele după acest meci. Să trecem repede peste acest moment. Ne aşteaptă un meci greu miercuri în Cupă. Să arătăm o altă faţă cu Hermannstadt.

Să acceptăm realitatea, să ştim să pierdem. Să stăm cu capul sus şi să muncim pentru meciul următor. Suntem deţinătoarea cupei, să arătăm diferit. Au avut 5 ocazii şi ne-au dat 5 goluri.

Ne-am pregătit, dar nu a mers nimic. Am fost foarte slabi. Niciodată nu am fost foarte slabi. Nu-mi găsesc cuvintele, a fost un meci repede de uitat. Am laut 4 goluri în 27 de minute. E greu să joci fotbal când în 20 de minute adversarul are două goluri. am fi penibili să ne căutăm scuze”, a spus Roland Niczuly, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed