Rivalul lui Novak Djokovic a comis-o grav! Carlos Alcaraz s-a enervat pe teren. Ce a păţit liderul mondial la Toronto

Rivalul lui Novak Djokovic a comis-o grav! Carlos Alcaraz s-a enervat pe teren. S-a aflat ce a păţit liderul mondial la Toronto.

Carlos Alcaraz nu s-a mai abținut și a cedat psihic la competiția din Toronto. Ieșirile nervoase l-au costat calificarea.

Carlos Alcaraz, la capătul puterilor!

Carlos Alcaraz, 20 de ani, campion la Wimbledon 2023, a cedat presiunii și nu a reușit să își stăpânească reacțiile negative. Deținătorul locului 1 în lume ATP, a avut mai multe episoade de furie, fapt ce l-a împiedicat să triumfe în fața americanului Tommy Paul, locul 14 ATP.

Spaniolul a fost eliminat în în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Toronto de către Tommy Paul, scor 6-3, 4-6, 6-3.

Greșelile de execuție l-au făcut pe tânărul spaniol să își piardă cumpătul, iar la finalul primului set nu s-a mai abținut și și-a zdrobit racheta de bancă. Alcaraz a țipat la antrenorii săi: „Nu pot să joc atât de prost, nu pot. Cum poți să simți mingea atât de puțin? Barbar, barbarism!”.

După acest eșec ce și-a pus vizibil amprenta pe psihicul lui Carlos Alcaraz, spaniolul are câteva zile libere înaintea participării la turneul de la Cincinnati, SUA. Până la această înfrângere, Carlos reușise o serie de 14 victorii consecutive.

La finalul partidei, americanul a făcut o declarație prin care l-a țintit pe tânărul spaniol. „Am făcut un meci foarte bun azi. Chiar am fost foarte concentrat. Nu poți începe niciun punct pe călcâie împotriva lui. Va profita de asta. Așa că trebuie să te uiți după loviturile tale, pe care le-am simțit foarte bine. Asta a făcut diferența”, a declarat americanul.

Distribuie articol:

COMENTARII

4 COMENTARII

  1. Dacă ești bun ocazional și nu longeviv nu poți rămâne în vârf…peste 7 ani . Carlos e foarte bun dar dacă e doar pe moment nu se poate ridica la nivelul big 3 . Sa vedem ce va face peste 2,3…16 ani și apoi discutam de valoarea lui comparativa cu gigantii tenisului mondial…

  2. E prea încrezut copilul,se vede a fi al 4 lea muschetari.E bun nimic de comentat,dar mai e mult pana la nivelul celor 3 ,toți jucători vor sa l învingă,v a fi greu sa facă fata înaintea tăvălugul de tineri care apar în fiecare zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed