Rivalele o susțin pe Simona Halep, după noile acuzații! Mesajul primit în miez de noapte de fostul lider WTA. Și Ianis Hagi e alături de Simona

Rivalele o susțin pe Simona Halep, după noile acuzații! Mesajul primit în miez de noapte de fostul lider WTA. Și Ianis Hagi e alături de Simona.

Simona Halep (31 de ani) a primit o lovitură violentă, chiar în timp ce se pregătea de prima audiere în cazul de dopaj din cauza căruia a fost suspendată în octobrie anul trecut.

Alize Cornet, mesaj de susținere pentru Simona Halep

Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a anunțat că a depistat nereguli în pașaportul biologic al fostului lider WTA! Vestea a bulversat lumea tenisului, iar o rivală a Simonei din circuitul WTA a ținut să-i transmită un mesaj româncei în miez de noapte.

Alize Cornet (Franța, 64 WTA) este de partea Simonei Halep și a fost prima sportivă care a reacționat, după ce Halep a primit a doua acuzație de încălcare a programului anti-doping din tenis.

Franțuzoaica i-a scris un mesaj lui Halep, pe pagina ei de Instagram: „Vei trece și peste asta!”, a spus franțuzoaica, după ce eleva lui Patrick Mouratoglou s-a plâns că e hăituită de ITIA.

Ianis Hagi, alături de Halep

Și Ianis Hagi a sărit în apărarea Simonei Halep. Jucătorul lui Glasgow Ranger a repostat mesajul fostului lider WTA care acuză ITIA de hărțuire.

Ianis n-a scris decât un singur cuvânt în dreptul repost-ului. „Inacceptabil”, a fost mesajul lui Hagi Junior.

”Cineva puternic trebuie să o urască”

Vineri seară, lumea tenisului a fost bulversată de anunțul că Simona Halep ar fi încălcat o regulă a Programului anti-doping de tenis (TADP). Adonis Mendoza, un antrenor de tenis feminin, dar și masculin, a reacționat și el. Și a readus în discuție teoria conspirației, cum că românca este victima unei răzbunări.

„Cineva puternic trebuie să o urască!”, a scris Mendoza, pe Twitter, după ce jurnalistul american Ben Rothenberg a anunțat că Halep ar fi fost prinsă cu nereguli în pașaportul biologic.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed