Rivala Simonei Halep se revoltă! Scandal uriaş după ultima decizie: `Ruşii omoară în continuare`

Rivala Simonei Halep se revoltă! Scandal uriaş după ultima decizie. Totul s-a întâmplat după ultimul verdict al organizatorilor tuneului de la Wimbledon. După decizia de a permite sportivilor din Rusia și Belarus să participe la al treilea Grand Slam al sezonului, Elina Svitolina a venit cu o reacție.

Rivala Simonei Halep, Elina Svitolina a luat poziţie. Este o decizie greșită. Asta pentru că războiul din Ucraina se află în desfășurare.

Elina Svitolina critică decizia de a le permite rușilor și bielorușilor să participe la Wimbledon

Sportiva spune că daunele provocate de ruși sunt prea mari pentru a trece nepedepsite. „Nu ar trebui să fie așa, în opinia mea. Decizia de anul trecut a fost cea corectă. Anul acesta totul s-a schimbat și este foarte trist pentru că războiul este încă în plină desfășurare, armata rusă încă omoară o mulțime de oameni nevinovați.

Nu e fair-play. Locul unde m-am antrenat cel mai mult a fost aruncat în aer de o rachetă. Sportul nostru a fost trimis înapoi cu cel puțin zece ani. Ai noștri nu se pot antrena corespunzător, iar 150 de sportivi au fost uciși în lupta din prima linie. Este evident că lucrurile nu ar trebui să se desfășoare în felul acesta”, a spus Elina Svitolina, conform Daily Mail.

Elina Svitolina: „Alte sporturi nu permit sportivilor ruși să concureze”

Mai mult, sportiva a atacat politicile ATP, WTA și ITF și le-a comparat cu deciziile luate în alte sporturi.

„Războiul a apropiat jucătorii ucraineni. Suntem cu toții de acord că nu este corect pentru noi ca rușii și belarușii să continue să joace. Alte sporturi, cele olimpice, nu permit sportivilor ruși să concureze, practic doar tenisul le permite și nu știu de ce.

Din punct de vedere mental este foarte greu de știut cine agreează războiul de la tine din vestiar deoarece cei mai mulți dintre ei nu au ieșit cu o declarație clară, nu știi niciodată ce gândesc cu adevărat”, a mai spus aceasta.

Fostul număr trei mondial a vorbit și despre situația din orașul ei natal. Ea spune că este trist felul în care a ajuns Odesa.

„Chiar dacă a fost în multe privințe încântător să revin, a fost și este trist să văd Odesa așa. Bunicii mele îi este greu să iasă, pentru că liftul nu merge acolo unde locuiește.

Odesa era un loc minunat unde oamenii mergeau în vacanță, în mod normal există o atmosferă foarte relaxată, dar acum este îngrozitor din cauza a ceea ce se întâmplă. Sunt mulți militari pe străzi și 95% din zone sunt neiluminate. Doar uneori este căldură și e incredibil de greu pentru oameni în mijlocul iernii, când erau minus cinci sau minus zece grade”, a mai transmis Svitolina.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed