Rivala Simonei Halep s-a dezlănţuit! Atac dur la adresa jucătoarelor din circuit. Ce le-a transmis cea mai frumoasă sportivă / Foto

Rivala Simonei Halep s-a dezlănţuit! atac dur la adresa jucătoarelor din circuit. S-a aflat ce le-a transmis cea mai frumoasă sportivă jucătoarelor din circuitul mondial WTA. Va ieşi un mare scandal după aceste dezvăluiri.

Rivala Simonei Halep a făcut afirmaţii extrem de dure. Prezentă la Roland Garros, în timpul ediției 2023 a turneului de Mare Şlem, fosta câștigătoare a Openului American, nu s-a mai abţinut.

Rivala Simonei Halep s-a dezlănţuit!

Italianca Flavia Pennetta se declară deopotrivă surprinsă și dezamăgită de configurația actuală a tenisului feminin. Nu îi place nicio jucătoare din circuitul WTA. Flavia Pennetta este impresionată de fizicul afișat de sportive, dar atât. Nu a găsit suficiente jucătoare care să dezvolte un tenis suficient de variat, în ultimele sezoane.

„Ce mă surprinde e puterea fizică a tuturor jucătoarelor, toate sunt sportive adevărate. Cu toate acestea, am impresia că varietatea lipsește. Toate joacă la fel, se bazează pe lovituri puternice.

Sunt foarte puține jucătoare care pot să varieze tactic și să încerce diverse tipuri de lovituri,” a declarat Flavia Pennetta, conform puntodebreak.com.

Flavia Pennetta a câștigat ediția 2015 a turneului de la US Open, după o finală 100% italienească. Atunci a învins-o în ultimul act al turneului de Mare Şlem pe Roberta Vinci. În semifinalele acelei ediții, Pennetta a dispus de Simona Halep.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed