Rivala Simonei Halep, declarație care a uimit toată arena: `Voi face o baie cu gheață și îmi voi pune soțul la treabă în noaptea asta`

Rivala Simonei Halep a uimit pe toată lumea la Australian Open. După victoria cu Tamara Zidansek, Ons Jabeur a ”scăpat un porumbel” pe gură.

Tunisianca s-a impus cu scorul de 7-6 (8), 4-6, 6-1.

Rivala Simonei Halep a uimit pe toată lumea

La finalul duelului cu Zidansek, la interviul oferit pe teren, Ons a fost întrebată cum va arăta recuperarea după partida grea, dacă aceasta va cuprinde și o baie cu gheață.

„Da, voi face o baie cu gheață și îmi voi pune soțul la treabă în noaptea asta, la multe masaje și o recuperare bună.

Masaj, oameni buni, masaj! Pentru cine nu știa, soțul meu îmi este și preparator fizic, face totul pentru mine”, a declarat Ons Jabeur la finalul partidei.

O altă rivală a Simonei Halep, Camila Giorgi, a izbucnit la conferința de presă de la Australian Open.

Jucătoarea a fost acuzată că are un certificat de vaccinare fals.

„Problemele sunt la acel medic, nu la mine! Ea (n.r- doctorul Daniela Grillone Tecioiu) a avut probleme cu legea de mai multe ori. Eu mi-am făcut vaccinurile în diferite locuri.
Mi-am făcut vaccinul cu ea o singură dată. Toate celelalte cu alți medici. În anchetă sunt 300 de nume, nu doar al meu. Sunt foarte liniștită, altfel nu aș fi venit aici să joc”, a declarat Camila Giorgi, potrivit Eurosport.

Doctora Daniela Grillone a vorbit și ea în urmă cu o lună despre relația pe care o are cu jucătoarea de tenis.

„Familia Giorgi se află de mult timp în grija mea. Cu puțin timp înainte de începutul verii (n.r. – în 2021), Camila venise să ceară posibilitatea de a obține certificate false ale tuturor vaccinurilor obligatorii, precum și al vaccinului Covid. Pot confirma cu certitudine absolută că niciunul dintre vaccinurile pentru familia Giorgi nu a fost administrat”, a declarat medicul.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed