Românca celebră care i-a sucit minţile unui tricolor rupe tăcerea! A dezvăluit ce probleme a avut iubitul fotbalist. Amănunte şi imagini incendiare despre român / Foto

Românca celebră care i-a sucit minţile unui tricolor rupe tăcerea! A dezvăluit ce probleme a avut iubitul fotbalist. Amănunte şi imagini incendiare despre român. Totul a ieşit la iveală, după un dialog pe reţelele de socializare.

Românca celebră care are lipici la fotbalişti continuă să fie activă pe Instagram. Este vorba despre Aza Gabriela.

Românca celebră care i-a sucit minţile unui tricolor rupe tăcerea!

Aza Gabriela se iubeşte, de câteva luni, cu Horaţiu Moldovan. Înainte de a-i suci minţile portarului, vedeta a fost într-o relaţie cu dragoş Nedelcu, de la Farul. Artista din România a descris în doar câteva cuvinte relația pe care o are cu portarul.

Aza și Horațiu se simt foarte bine împreună, iar asta se poate observa și din cele mai recente fotografii postate de către cei doi pe social media. De altfel, artista a și postat șase cuvinte prin care a descris tot ce trăiește alături de goalkeperul naționalei României.

”Totul se întâmplă cu un motiv”, a fost mesajul postat de Aza Gabriela, pe Instagram.  Internauții au intervenit imediat. Toată lumea i-a felicitat pe cei doi pentru faptul că formează un cuplu. Mai mult, vedeta a comentat unul dintre mesaje. ”Ce ușor e când ești fotbalist:)))”, a glumit Ionuț Tudorache, unul dintre mesageri. Aza i-a oferit replicat imediat: ”Nu i-a fost ușor deloc, domnul Tudorache!”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed