Richard Krajicek, fost campion la Wimbledon, despre Nadal. „Este puțin probabil să câștige trofeul”

Peste exact o săptămână va începe ediția din 2022 a turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Richard Krajicek, fostul mare jucător de tenis, crede că Novak Djokovic are toate șansele să câștige un nou trofeu, dar nici Nadal nu poate fi scos din calcul, chiar dacă este accidentat.

Sârbul va face tot ce poate să-și ia revanșa, mai ales că în 2022 a avut numai probleme. A fost expulzat din Australia, apoi a fost învins la Roland Garros de Nadal și se pare că nu va participa nici la US Open.

„La tragerea la sorți, la masculin, cea mai mare atracție va fi Novak. În mod normal era Roger, care, când era sănătos, avea mereu grijă să facă măcar semifinale la Wimbledon. Rafa, acum că are terenuri de iarbă la Mallorca, sunt sigur că va profita de aceste zile pentru a exersa mult acolo, așa că rămâne de văzut. Este puțin probabil să câștige din cauza piciorului, dar trebuie să te bazezi mereu pe el pentru câştigarea unui Grand Slam, mai ales în acest sezon. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla„ a declarat Richard Krajicek pentru puntodebreak.com.

Olandezul a explicat și cum au reușit Nadal și Djokovic să se mențină în top o perioadă atât de lungă.

„Rafa este cel mai bun exemplu când vine vorba de forţă mentală. Dacă te uiți la el, desigur că este un jucător grozav, dar fără mentalitate nu ar fi câștigat nici jumătate din trofeele pe care le are în palmares. Același lucru este valabil și pentru Novak. Acesta este cel mai important lucru în tenis, în sport: voința de a munci din greu”

Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 unie – 10 iulie 2022.

Richard Krajicek, cel mai mare tenismen din istoria Olandei

Richard Krajicek a fost unul dintre cei mai buni jucători de tenis din Olanda. În 1996 a luat titlul la Wimbledon, fiind singurul olandez care a câștigat un turneu de Grand Slam.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed