Revoluție la FCSB! Gigi Becali va participa la o ședință fulger. Mihai Stoica a făcut anunțul: `S-au întâmplat chestii pe care nu le pot spune, s-au strâns mai multe lucruri`

FCSB traversează o perioadă delicată în Superligă. Problema antrenorului și înfrângerea din partida cu Farul le-au pus capac oficialilor.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a anunțat că va convoca o ședință de urgență la care vor participa toți oamenii implicați la vicecampioana României, în frunte cu Gigi Becali.

Revoluție la FCSB

Managerul general al FCSB-ului a subliniat importanța ”ședinței anuale” la care participă și Gigi Becali. Stoica a dezvăluit că la aceste ședințe, Becali se ”ia de cei din staff de față cu jucătorii”.

”Da (n.r – dezamăgit de unii jucători). S-au și întâmplat chestii pe care nu le pot spune. Cert e că mâine voi avea o discuție cu ei, e o discuție pe care o avem o dată pe an. Logic! (n.r – că este nemulțumit de anumiți jucători)

La unii s-au strâns mai multe. Nu mulți, dar suficient. Mie nu îmi place să vorbesc despre jucători în presă sau să am discuții unu la unu. Îmi place ca problemele să se discute în vestiar. Acolo și jucătorii trebuie să ia decizii. Îmi place să lucrez cu jucători cu personalitate, care spun și ei ce au pe suflet, unde greșim și noi.

Noi am pierdut două meciuri cu Pintilii pe bancă. Și cu Leo Strizu. A fost meciul cu CFR, unde la 1-0 am ratat niște ocazii rarisime prin Coman și Edjouma. Și meciul acesta cu Farul pe care meritam să îl câștigăm indiscutabil.

Vestiarul percepe foarte bine (n.r – problema antrenorului de la FCSB). Particip la majoritatea antrenamentelor și se antrenează foarte bine. Nu s-au antrenat așa bine de ani buni. Cu atâta plăcere și cu jucători care nu vor să meargă la vestiare pentru că vor să se antreneze. Sunt și jucători care înțeleg puțin mai greu, dar probabil vor înțelege când li se explică mai răspicat.

Gigi Becali vine la echipă o dată pe an, dacă vine. Face glume cu jucătorii și cam atât. Eventual se ia de noi de față cu jucătorii! Prima dată am fost șocat, dar după m-am obișnuit”, a spus Mihai Stoica la Orangesport.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. FCSB, ESTE O GLUMĂ PROASTĂ, MERG ACOLO FOTBALISTI, CA LE DATI SALARII, ATÂT!!! ACOLO NU ESTE NIMENI CU INIMA!!!!!!!!!!!! POATE STRIZU, SĂRACU CARE IL TERFELIȚI!!!! VREI CEVA SANĂTOS!!! HAGI PREȘEDINTE!!! GICĂ POPESCU, MANAGER, PETRESCU ANTRENOR! CONTRACT FERM, PENTRU BECALI, DACĂ SE BAGĂ LA ECHIPĂ, PIERDE 10 MILIOANE DE EURO DOAR STRICT CU BANII, IN 2 ANI SE IA CAMPIONATUL, ALTFEL….BANI MÂNCAȚI AN DE AN, ȘI LOCUL..2…3..ATÂT! FĂRĂ EUROPENE, ACOLO PRIMELE DOUĂ TURURI!

    • Bravo,bine punctat așa este dar vinovat este,, marele antrenor Becali,,…….sunt multe de spus dar parca nu merita, nu au pic de respect față de noi suporterii! Echipa pt afaceri nu dragoste de fotbal !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed