Revoltă totală în cazul Simonei Halep! A dat de pământ cu cei de la ITIA. Nedreptatea care i se face campioanei noastre

Revoltă totală în cazul Simonei Halep! A dat de pământ cu cei de la ITIA. Nedreptatea care i se face campioanei noastre. Acuzatorii româncei sunt făcuţi praf de un important nume din tenis.

Simona Halep este interzisă de la turneele WTA de peste 8 luni de zile. Aşteaptă să fie audiată de tribunalul independent de la Londra.

Revoltă totală în cazul Simonei Halep!

În tot acest timp, cei de la ITIA i-au amânat româncei audierea de 4 ori. Ultima dată susţin că i-au găsit nereguli la paşaportul biologic. Acum, o voce importantă din tenis se revoltă. Îi ia apărarea româncei.

Michael Jeremiasz, una dintre cele mai importante figuri ale tenisului de câmp jucat în scaun cu rotile ia poziţie. Actualul analist al France Television s-a dezlănţuit. Îi face praf pe cei de la ITIA. Spune că românca ar trebui să fie audiată cât mai repede.

„Am fost șocat ca să recunosc (n.r. când a aflat despre testul pozitiv al Simonei Halep). O cunosc, am jucat cu ea anul trecut la Academia lui Patrick (n.r. Mouratoglou). A venit de asemenea și la turneul meu (French Riviera Open) care este cea mai mare competiție de tenis în scaun cu rotile din lume, are loc imediat după Roland Garros. Este o jucătoare incredibilă și una dintre cele mai amabile persoane pe care le cunosc.

O cunosc și știu că nu a făcut nimic greșit, atleții însă sunt expuși, dar ceea ce mă șochează este că nu o lăsăm să se apere (n.r. ITIA). Este o procedură care durează de prea mult timp. De fapt vorbim despre faptul că sacrifici cariera cuiva care nu mai are 15 sau 20 de ani. Trebuie cumva să urgentezi procesul pentru a-i da ocazia să se apere.

Merită asta pentru tot ceea ce a realizat în tenisul feminin și îi doresc mult succes, pentru că sincer merită”, a spus jucătorul, conform hotnews.ro.

Halep aşteaptă un verdict al tribunalului de la Londra la finalul acestei luni. Dacă acesta nu va fi pe placul româncei, îl poate ataca imediat la TAS. Dacă va fi găsită vinovată, Simona poate încasa o suspendare între 2 şi 4 ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. Din păcate va fi suspendată pe perioada cât au ținut-o departe de competiții. Altfel, ar trebui ca organizația aia de doi lei să se desființeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed