Revine Nicolo Napoli la FCU Craiova? Adrian Mititelu, dialog fabulos cu antrenorul italian. Toată lumea a văzut

Revine Nicolo Napoli la FCU Craiova? Adrian Mititelu, dialog fabulos cu antrenorul italian. Toată lumea a văzut. Echipa alb-albastră nu trece printr-o perioadă prea fericită. Are 7 înfrângeri în Superliga, iar fanii şi-ar dori o revenire a tehnicianului.

Momentan, între Nicolo Napoli şi şi Adrian Mititelu a avut loc un schimb de replici senzaţional pe reţelele de socializare.

Revine Nicolo Napoli la FCU Craiova?

Adrian Mititelu a postat pe pagina sa un clip video în care era prezentat rezumatul unui meci Universitatea Craiova – CFR Cluj din martie 2009. Acesta s-a disputat pe stadionul „Ion Oblemenco” și a fost câștigat de olteni cu scorul de 4-1, alături de mesajul nostalgic „A fost odată în Craiova”.

Nicolo Napoli, cel care a antrenat echipa lui Adrian Mititelu de 9 ori, a comentat la această postare. A ținut să readucă în atenție faptul că el se afla pe banca tehnică la acea partidă memorabilă pentru olteni.

De aici a pornit un dialog spumos între cei doi, în secțiunea de comentarii de la acea postare făcută de Mititelu:

Nicolo Napoli: „Cu mine antrenor”.
Adrian Mititelu: „Atunci chiar erai antrenor, tânăr, entuziast, cu chef de muncă”
Nicolo Napoli: „Eu sunt mereu cu chef de muncă! Când «padrone» nu se bagă în echipă. Baftă în continuare”.
Adrian Mititelu: „Și ție, Nicolo”.

Acest schimb de replici dintre cei doi s-a produs la scurt timp după ce Basarab Panduru a glumit pe seama relației existente între ei. A spus că se așteaptă ca Nicolo Napoli sa revină la echipa finanțată de Adrian Mititelu în scurt timp.

„Mă uitam în timpul meciului (n.r. CFR Cluj – FC U Craiova 2-0) să văd ce temperatură e la Cesenatico şi erau 25-26 de grade. N-are cum să vină Nicolo Napoli acum. Este prea cald. Seara 16 grade, ziua 25, cred că mai stă o lună şi după da, prin decembrie.

E perfect. Nu ai cum să îl iei de acolo. Totul este liniştit şi seara este foarte cald. Nu ai cum să pleci. La noi nu mai poţi să faci o baie în mare seara. În decembrie cred că este momentul potrivit pentru venirea lui”, a spus Panduru, la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed