Revine Mircea Lucescu în Superliga?! Anunţ clar despre antrenorul român. Şi Ion Ţiriac, direct vizat

Revine Mircea Lucescu în Superliga?! Anunţ clar despre antrenorul român. Şi Ion Ţiriac este direct vizat.

În ultimele zile au existat zvonuri potrivit cărora antrenorul și fostul jucător de tenis ar putea să se implice la Dinamo. Un impresar cunoscut le spulberă însă speranțele fanilor.

Anunţ clar despre Mircea Lucescu și Ion Ţiriac

S-a spus că Ion Ţiriac și Mircea Lucescu ar putea să se implice la Dinamo. Mai mult, antrenorul a dezvăluit că a avut o discuție pe acest subiect cu magnatul. De atunci, Lucescu a mers de mai multe ori în cantonamentul lui Dinamo.

Victor Becali le spulberă însă speranțele fanilor. Impresarul spune că în opinia sa, cei doi nu vor investi în club. Și asta pentru că ar avea nevoie de o perioadă mult prea mare pentru a putea pune clubul pe picioare.

”Povestea asta că vine domnul Țiriac, dacă voia să vină domnul Țiriac venea de mult și poate să se ducă oricând. Acum, domnul Țiriac o dă pe Lucescu, Lucescu o dă pe Țiriac și uite așa nu o să vină niciunul. Domnul Țiriac are 84 de ani, nea Mircea 78 au făcut la rândul lor mult pentru sport.

Nu neapărat că nu ar băga bani, dar nu mai au vârsta, nici răbdarea. Să pui Dinamo pe picioare cu toată priceperea lui Mircea Lucescu și toți banii îți trebuie ani de zile. Îți trebuie ani de zile să o aduci la un nivel cum își doresc Țiriac și Lucescu. Le-a purtat noroc și foarte bine, are și mai mult timp.

Poate să le dea și un sfat, orice cuvânt al lui Mircea Lucescu în fața unor jucători poate fi un factor mobilizator”, a spus Victor Becali, conform fanatik.ro.

Zeljko Kopic, despre întâlnirea cu Mircea Lucescu

Antrenorul lui Dinamo a vorbit despre vizitele făcute de cunoscutul antrenor în cantonamentul de la Săftica.

”Domnul Mircea Lucescu este o parte importantă din istoria lui Dinamo. Văd că inima lui este cu noi, pentru toți este frumos să-l vedem aici, să petreacă timp alături de noi. Ne-a urat succes la meciul de mâine. Simt sprijinul tuturor suporterilor și al domnului Lucescu de asemenea.”, a declarat Zeljko Kopic, în cadrul conferinței de presă a meciului cu Oțelul Galați.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed