Mircea Lucescu nu s-a mai abţinut! Gestul incredibil al antrenorului. Dezvăluiri de ultimă oră înaintea meciului

Mircea Lucescu nu s-a mai abţinut! Gestul incredibil al antrenorului. Dezvăluiri de ultimă oră înaintea meciului. Fostul tehnician al celor de la Dinamo Kiev a spus de ce s-a dus, din nou, la antrenamentul celor de la Dinamo.

Mircea Lucescu a dezvăluit că a ajutat moral Dinamo din nou, prin vizita de la Săftica. Asta după ce în alte situații s-a implicat și financiar să sprijine gruparea.

Mircea Lucescu nu s-a mai abţinut!

Mircea Lucescu i-a vizitat pe jucătorii de la Dinamo în cantonamentul de la Săftica. Acum a explicat de ce a acceptat să meargă din nou în cantonament. „Am simțit, știu asta, este un moment dificil pentru Dinamo. Mi-aș dori foarte tare ca echipa să se salveze de la retrogradare, dar v-aș ruga să nu folosiți aceste vizite ale mele cum că m-aș implica la Dinamo. N-are deloc legătură cu asta, nu vreau să creez iluzii.

Am fost o dată, mi s-a solicitat să mai vin o dată. știți cum sunt superstițiile în fotbal, în viață. Am considerat că e bine după succes să mai apar o dată, în fotbal e bine să legi victoriile. Iar dacă a funcționat ceva bine, atunci hai să o mai facem o dată!

Din respect pentru Dinamo, de drag, la experiența mea am realizat că este un moment oportun. Ce să fac? Să stau în casă? Să nu ajut cum pot, cu experiența mea? Am fost la meci și la Rapid, nu e nicio problemă. Acum câțiva ani am fost și la Steaua (n.red FCSB), mi-a sărit toată presa în cap. Că de ce?! Eu sunt disponibil pentru oamenii din fotbal care mă solicită.

Am considerat mereu că este obligația mea să fiu alături de cei în dificultate. Și dacă pot ajuta cu energie, cu un sfat… Acum, cei de la Dinamo trebuie să se adune, să se strângă unul lângă celălalt pentru a realiza ceva, fiindcă duc o luptă extraordinară”, a dezvăluit Lucescu, conform gsp.ro.

Antrenorul a vorbit şi despre Zeljko Kopic. „Există un respect între antrenori, de aceea m-am bucurat să-l revăd pe Zeljko Kopic, în care am mare încredere că poate redresa situația. Îl cunosc de când antrena pe Hajduk Split, este un tehnician foarte bun”, a mai spus Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Marius Şumudică s-a enervat cumplit! Dezvăluiri despre Florin Niță. Ce l-a enervat pe antrenor

Marius Șumudică a recunoscut ce salariu i-au acordat oficialii...

Greşeala uriaşă a lui Gigi Becali! Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit. Avertismentul fostului şef LPF

Mitică Dragomir a analizat cel mai eficient transfer efectuat...

Ofertă bombă pentru Adrian Mutu! Briliantul, aproape de a reveni în Superliga. Chiar antrenorul a dezvăluit totul

Ofertă bombă pentru Adrian Mutu, tehnicianul care în ultimul...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed