Revine Ionuţ Lupescu la Dinamo? Anunţ de ultimă oră pentru Ovidiu Burcă. `Câinii`, în mare pericol de retrogradare

Revine Ionuţ Lupescu la Dinamo? A apărut un anunţ de ultimă oră pentru Ovidiu Burcă. „Câinii roșii” sunt în mare pericol de retrogradare.

După ce s-a zvonit că Ionuţ Lupescu ar purta negocieri în vederea unei colaborări cu „alb-roșii”, fostul căpitan al celor de la Dinamo a recunoscut că s-a întâlnit cu Eugen Voicu, acționar majoritar al Red & White.

Totuși, Lupescu a spus că scopul întâlnirii a fost acela de a-l cunoaște pe Voicu, dar și de a-l ajuta cu informații despre clubul Dinamo, nicidecum de a negocia în privința unei colaborări.

Revine Ionuţ Lupescu la Dinamo?

Asta deși Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului, a transmis că Eugen Voicu a discutat cu Ionuț Lupescu, Nicolescu dând de înțeles că aceștia au negociat o posibilă colaborare.

„Vedem cum putem construi în zona asta. Ce vă pot spune este că a fost o discuție de o oră. Se abordează zone de viziune. Nu vă pot da detalii”, a spus Andrei Nicolescu.

Ionuț Lupescu a explicat: „Nu e vorba de vreo negociere. M-am întâlnit la stadion cu domnul Voicu. Dânsul a dorit să ne cunoaștem mai mult, să stăm de vorbă. A fost o discuție mai pe repede, puneți dumneavoastră ghilimelele. Mi-a povestit, în general, de ce a intrat în acest proiect. Inițial, proiectul trebuia să aibă o altă față, după care, cei care ar fi trebuit să fie alături nu au mai fost și a mers singur înainte. Sunt lucruri pe care cred că le-a povestit și domnul Voicu.

E clar, se vede că domnul Voicu este pionier în de-ale fotbalului și m-a rugat să-i explic câteva lucruri: ce înseamnă Dinamo, ADN-ul lui Dinamo, ce înseamnă acest club, ca să înțeleagă ce business a luat. I-am explicat în ce constă forța acestui club și asta a fost tot, o discuție rapidă, nu are nicio legătură cu o negociere. A fost o discuție particulară, la o limonadă, nu a durat nici măcar o oră. Nu așa se fac negocierile”, a transmis Ionuț Lupescu, conform ProSport.

Ionuț Lupescu: „Nu am niciun interes la Dinamo”

Mai apoi, Lupescu a spus că motivul pentru care Andrei Nicolescu a făcut respectiva declarație ar fi legat de faptul că administratorul special al „câinilor roșii” a urmărit să „mai potolească anumite reacții”.

„Probabil, pe fondul acesta de insuccese, vor să mai potolească anumite reacții. I-am transmis clar, de la început, că nu am niciun interes la Dinamo. Ce-i spun, o fac ca simplu suporter, unul care a crescut acolo. O simplă discuție amicală nu înseamnă că este o negociere. Și, din nou, domnul Voicu mi-a părut că este nou, foarte nou în domeniul fotbalului și, poate, că își caută oameni mai buni. Se informează, caută idei în stânga și în dreapta.

I-am transmis cu sinceritate că a făcut o mare eroare atunci când a declarat, cred că și domnul Nicolescu, faptul că legendele nu au loc în proiectul lor. Cred că și-a dat seama de greșeală. I-am spus că eu, pe lângă că am jucat fotbal, am și studiat, am făcut școala, am făcut un master în relații internaționale și geopolitică. Am o expertiză administrativă pe care nu o are nimeni în România fotbalistică. Asta nu înseamnă că sunt și bun.

Cred, însă, că domnul Voicu și-a dat seama de greșeala pe care au făcut-o și că, împreună cu domnul Nicolescu, au subapreciat foștii jucători de la Dinamo. Dânșii sunt oameni veniți dintr-un domeniu care nu are nimic în comun cu fotbalul. Este posibil ca acesta să fie motivul acestei reacții”, a mai afirmat Ionuț Lupescu, potrivit aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed