Revine în tenis Serena Williams?! Marea rivală a Simonei Halep rupe tăcerea. Anunţul venit din partea americancei

Revine în tenis fosta mare campioană, Serena Williams?! Marea rivală a Simonei Halep rupe tăcerea despre planurile sale. Anunţul venit din partea americancei le pune pe gânduri pe celelalte sportive din circuitul WTA.

Rivala Simonei Halep a jucat ultimul meci din carieră la US Open, în 2022. Serena Williams este una din cele mai mari campioane ale tenisului mondial, care a cucerit un număr impresionant de titluri de Grand Slam. Americanca a fost liderul WTA din 2002 până în 2017.

Revine în tenis rivala Simonei Halep, americanca Serena Williams?

În momentul în care a renunțat la tenis, Williams s-a apucat de afaceri iar recent s-a aflat că fosta jucătoare vrea să cumpere o echipă din WNBA, Liga Profesionistă de Baschet Feminin din SUA.

Acest lucru demonstrează că Serena Williams vrea să facă parte tot din lumea sportului. Ultima postare făcută pe X le-a dat mari speranțe fanilor săi, care speră să o poată vedea curând pe terenul de tenis.

”Sunt pregătită să lovesc niște mingi din nou”, a scris Serena Williams pe X, iar postarea sa a strâns 44.000 de aprecieri și mii de comentarii. Dacă Serena a făcut o glumă sau chiar va reveni în tenis, nu știe nimeni sigur.

Serena Williams a câștigat 23 de trofee de Grand Slam în carieră. A fost liderul WTA între anii 2002-2017, în total 319 săptămâni. Când şi-a încheiat cariera, avea un bilanţ de 858 de meciuri câştigate şi 156 pierdute.

Americanca a câștigat peste 94 de milioane de dolari în premii la turneele de tenis. Nicio altă sportivă nu a reușit să doboare acest record. Prezentă la Jocurile Olimpice, a câștigat patru medalii de aur.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed