Revine FCSB pe Ghencea?! Anunţ clar al lui Gigi Becali. Cei de la echipa Armatei se vor enerva cumplit

Revine FCSB pe Ghencea?! A apărut un anunţ clar al lui Gigi Becali. Cei de la echipa Armatei se vor enerva cumplit când vor auzi ce spune latifundiarul din Pipera. Liderul din Superliga se întoarce pe această arenă.

Gigi Becali, șeful echipei FCSB, a vorbit despre stadionul din Ghencea, care a fost cândva casa clubului patronat de el.

Revine FCSB pe Ghencea?!

După mulți ani de interdicție în Ghencea, FCSB a fost readmisă pe stadionul din Sectorul 6 al Capitalei în august 2023. Echipa roș-albastră a câștigat atunci în etapa a patra din Superliga României, învingând pe CFR Cluj cu 1-0.

Gigi Becali a spus că FCSB nu se va muta în Ghencea și că Arena Națională va rămâne stadionul principal al echipei. Totuși, finanțatorul a subliniat că atunci când va fi necesar, echipa sa va juca pe Stadionul „Steaua”.

„Când o să fie. Eu am spus atunci să nu aibă grijă că nu ne mutăm pe Ghencea, m-am ținut de cuvânt? A fost situația, dacă va fi situația trebuie să jucăm acolo, nu e țara noastră aici?”, a spus Gigi Becali.

FCSB a jucat ultima oară în Ghencea la începutul lui septembrie, pentru că Arena Națională era ocupată atunci. Bucureștenii au câștigat cu 3-0 împotriva echipei CSU Craiova, în meciul din etapa a opta din Superliga.

Adrian Ilie, despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB

Deși a fost exclus de patronul echipei roș-albastre, Andrea Compagno a avut un rol semnificativ în perioada în care a fost la FCSB.

Adrian „Cobra” Ilie a observat absența atacantului italian în duelul fără goluri de pe „Cluj-Arena” dintre FCSB și U Cluj, în etapa a 26-a a sezonului regulat, conform Fanatik.

„M-am gândit la un moment dat ce bine ar fi fost în careu Compagno. Am văzut și ieri, au dat câteva centrări și nu e nimeni”, a spus Adi Ilie, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed