Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri incredibile despre noua vedetă a lui Elias Charalambous. A dat cărţile pe faţă

Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Au apărut dezvăluiri incredibile despre noua vedetă a lui Elias Charalambous. A dat cărţile pe faţă.

Patronul de la FCSB a spus că se așteaptă să fie impresionat de performanțele fundașului Nana Antwi, cel care a debutat pentru echipa lui Elias Charalambous în partida de pe Cluj Arena.

Gigi Becali nu s-a mai abţinut!

Roș-albaștrii au obținut o remiză albă cu U Cluj și rămân în fruntea clasamentului Superligii, la o distanță de 7 puncte față de Rapid.

„N-am putut încă să văd “Racheta”. Nu a avut timp să dea drumul la kerosen. Într-un fel, aşa, mi-a plăcut, am văzut că are stăpânire de sine, nu a pierdut mingile.

A driblat, a pasat. Stai că îl bag tot meciul, o să vezi. Nu avem U-21. Nu l-ai văzut pe Tavi. Nu este în apele lui. Prinde mingea… băi, nu mai merge să o gâdilăm. Trebuie să dai drumul.

Tavi trebuie să înţeleagă că nu mai merge aşa. Nu merge să gâdilăm mingea. O dăm direct”, a transmis Gigi Becali, conform Fanatik.

Patronul bucureștenilor a calculat șansele pentru play-off și estimează că echipa va obține un avans de 13 puncte față de gruparea de pe locul secund.

„Pe cel puțin pe 13 puncte mizez la final, la intrarea în play-off. Vor fi 7-8 la înjumătățire. Craiova nu are cum, e prea valoroasă, câte bătăi să mai iei? Așa și cu noi, la revedere cu omenia.

Sunt puncte multe. Noi dacă suntem pe primul loc o să jucăm cu locul 6, 5, probabil echipe mai subțirele. În play-off îți dai viața, acolo nu mai merge să greșești.

După două meciuri ei joacă între ei, se întâmplă ceva și s-au făcut 8 puncte, ce să mai faci cu ei? Asta e psihologia. De exemplu, aseară am zis că e bine și dacă rămânem cu șase”, a mai spus Gigi Becali, potrivit aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed