Replica serii pentru `jandarmii` puși de FRF la antrenorii suspendați, după `legea Croitoru`: `Să nu mă caute prin tribune că nu mă vor găsi!`

Eliminat în Chindia – CFR Cluj 0-2, Dan Petrescu a aflat astăzi că a fost suspendat pentru două etape. Va lipsi de pe bancă două meciuri: cel de acasă cu FC Botoșani și cel din deplasarea cu Hermannstadt.

După ce lumea a făcut scandal că Marius Croitoru, deși suspendat, a ținut legătura cu staff-ul prin telefon în timpul meciului cu FCSB, Federația a luat măsuri: îi sancționează pe antrenorii suspendați care încalcă regulamentul cu 50.000 de lei.

Iar de acum înainte, antrenorii trimiși în tribună vor fi supravegheați de un delegat FRF. Dan Petrescu a găsit driblingul perfect ca să scape de amendă sau de ”jandarmul” de la FRF. Petrescu a oferit replica momentului și s-a mai luat puțin de abitrii și de VAR.

„Am vrut VAR-ul, dar e împotriva lui CFR până acum. Trebuia să avem 12 puncte. Celalalte echipe din Europa ia vedeți unde sunt în clasament, și nu au jucat 10 meciuri, ca noi.

Nu e ușor să joci și în Europa și în campionat. Nu am pierdut niciun meci până acum în cupele europene, am pierdut doar la penalty-uri. Iar în campionat suntem unde ne e locul de 5 ani, cu mari greșeli împotriva noastră.

Dacă ai făcut greșeli majore, trebuie să fii suspendat, să plătești, precum antrenorii! Am greșit și merit 100% să plec, două etape stau acasă. Să nu mă caute prin tribune că nu mă vor găsi. Nu voi sta la meci, așa că degeaba m-ar căuta. Voi sta acasă, dacă între timp voi mai fi antrenor la CFR, pentru că în fotbal nu se știe niciodată”, a anunțat Dan Petrescu.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari