Replică halucinantă a lui Iordănescu, după ce a reușit doar o victorie în 7 meciuri și a adus România la retrogradare în Liga Națiunilor `Mi s-au făcut multe nedreptăți`!

România are șanse mari să încheie grupa cu Bosnia, Muntenegru și Finlanda pe ultimul loc, acolo unde se află și după egalul de la Helsinki.

E practic retrogradată în Liga C din Liga Națiunilor, acolo unde în acest moment sunt echipe precum Gibraltar, Feroe, Lituania, Kazahstan, Cipru, Luxemburg.

Ce ar însemna asta? Ar însemna anularea din start a unei oportunități, aceea de a ajunge la barajul pentru Campionatul European prin această competiție.

Cu siguranță că nu așa și-a imaginat Edward Iordănescu viitorul său când a preluat echipa națională cu un discurs hiperoptimist, ușor suprarealist ca și așteptări, poate chiar și arogant la adresa scepticilor. Cum era? „Cine spune că n-avem jucători talentați, de valoare, de ce să mai vină?”, a sărit Iordănescu junior să atace mingea ridicată la fileu de Loți Boloni, cel cu care FRF negociase înainte să-l ungă pe fiul Generalului.

Însă în rezultatele ce aveau să urmeze aveau să se oglindească foarte corect vorbele lui Boloni, care nu făcuse decât să sintetizeze stângaci starea de fapt a fotbalului și a fotbalistului român.

Edi Iordănescu are cel mai prost debut ca selecționer din istorie, iar până acum, în 7 partide ca antrenor al echipei naționale, a reușit o singură victorie, cu Finlanda. Atât. Pe lângă Casa Fotbalului se vorbește că Edi va avea parte și de cel mai scurt mandat la prima reprezentativă.

Iar ideea pare tot mai mult întărită inclusiv de discursul lui Iordănescu de aseară, când a specificat că se vor lua decizii luni, după meciul cu Bosnia. Dar a și strecurat o replică halucinantă, considerându-se vânat de critici și dușmani pe nedrept.

”Hai să așteptăm și ultimul joc, cu Bosnia, după care tragem linie și facem o analiză obiectivă. Mi s-au făcut multe nedreptăți, de la prima acțiune se vorbea deja despre plecarea mea, sunt lucruri care nu sunt firești. Nu cer mult timp, dar cer încredere și răbdare, nu pentru mine, ci pentru echipă”, a spus Iordănescu la Helsinki.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed