Remiză albă în noroi! U Cluj și Rapid au învins terenul execrabil și au jucat fotbal de calitate, dar golul n-a venit

Nimeni nu și-ar fi imaginat că pe un așa gazon, două echipe ar putea juca și fotbal de calitate. Însă U Cluj și Rapid s-au descurcat mai mult decât onorabil, în noroiul de pe Cluj Arena.

Prima ocazie s-a produs în minutul 8, când la rampă a ieșit ”sperietoarea” Dugandzic. Dar croatul n-a reușit să profite de o scăpare a apărării rivale, șutul său din careu fiind respins de Iliev.

Băieții lui Sabău au avut și ei șansa lor. În minutul 29, Ianis Stoica a pătruns pe centru, a șutat din marginea careului, mingea s-a oprit în fața porții, Fulop era pe fază, dar a intervenit Săpunaru și a respins.

Totuși, lumea a reținut mai greu ocaziile răzlețe ale celor două combatante, dar sigur a remarcat incidendul bizar din minutul 42. Arbitrul Marian Barbu i-a spart buza lui Florin Ilie, fundașul „șepcilor roșii”!

Ce s-a întâmplat, mai exact? Marian Barbu i-a acordat cartonașul galben lui Ovidiu Bic, moment în care Florin Ilie a venit prin spate să-i ceară socoteală. Chiar în momentul în care Barbu își retrăgea mâna, așa că a nimerit cu cotul direct în figura fotbalistului ”șepcilor roșii”. Pe care l-a trimis la margine să primească îngrijiri.

Și în partea a doua scenariul a fost identic. Lupta a fost la fel de strânsă și echilibrată pe un teren extrem de greu. În minutul 74, Valentin Costache a fost aproape să-i facă fericiți pe rapidiștii care au înfruntat vremea potrivnică. Iar Vlădoiu a avut golul în bocanc în minutul 8O, însă Moldovan este totuși portar de echipa națională și a avut o paradă de senzație.

Rapidiștii au fost aproape de lovitura decisivă în minutul 86, dar mâlul din careul lui Iliev a fost un adversar în plus pentru Pănoiu și compania.

Și s-a terminat fără gol, până la urmă. Dar oricât ar fi de supărați Sabău sau Mutu, un punct este mai bun decât niciunul, vorba cronicarului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed