Reghecampf ar lua un salariu colosal la Baku, dar o treime se duce la pensia alimentară către Prodanca: `Fiecare om se sărăcește singur`!

Laurențiu Reghecampf și-a găsit serviciu în Azerbadjan, la Neftchi Baku, iar salariul este unul 40.000 de euro. Doar că recent, Reghe a fost la judecată, cu Anamaria Prodan. De fapt, a cerut prin ordonanță președințială dreptul de a-l vedea pe Laurențiu Reghecampf jr, însă instanța a stabilit și care este cuantumul pensiei alimentare.

Legea este extrem de clară: Reghe să-i achite lui Leurențiu jr o pensie lunară în valoare de o treime din veniturile sale iar banii vor fi virați retroactiv de la data de la care s-a introdus această cerere de ordonanță președințială, adică din februarie 2022.

Anamaria Prodan spune însă că nu e prea interesată de acest aspect și că soțul cu care este în divorț s-a expus singura la o așa situație. ”Eu sunt plecată din țară. M-a sunat avocatul meu și mi-a zis că am câștigat și acest proces. Credeți-mă că nu știu cât am câștigat și m-am și plictisit de toate știrile, că îl sărăcesc pe Laurențiu Reghecampf. Nu. Fiecare om se sărăcește singur.

Nimeni nu face ceva împotriva familiei, el este, încă, familia noastră. Până la divorț, el este încă soțul Anamariei Prodan și tatăl copiilor mei și așa trebuie să rămână, tatăl copiilor mei, întotdeauna”, a declarat Anamaria Prodan, pentru antenastars.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed